23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA BUNU DA YAPTILAR

ISPARTA'DA BUNU DA YAPTILAR

Isparta

Görüntülerin adresi Yedişehitler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir market.

Dün gece saat 00.59 sıralarında markete yüzü maskeli ve şapkalı bir şahıs giriyor.

O sıra marketin içinde müşteri yok. Hırsız bunu fırsat bilerek reyonların arkasına saklanıyor.

Öte yandan kasa sorumlusu da hırsızın içeride olduğundan habersiz kasa bölümünde oturuyor.

Bir ara kasa sorumlusu dışarı çıkıyor ve ne olduysa o anda oluyor. Yüzü maskeli hırsız kasa bölümünde duran sadaka kutusunu alıyor. Tam o sırada kasa sorumlusu hırsızı fark ediyor ve arkasından koşmaya başlıyor ancak yakalayamıyor.

Marketin İşletme Sahibi Ramazan Özdamar, hırsızların sadaka kutusuna kadar düştüklerini belirterek, sadaka kutusundaki paralarla öğrencilere yardım ettiklerini söyledi.

Hırsızlık olayının ardından polis ekiplerine haber verdiklerini ifade eden Özdamar, “Polisler bizimle çok ilgilendi, biz de en kısa zamanda bu hırsızın yakalanmasını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SADAKALARIMIZLA!!!!!!!!!!!!

26 Ağustos 2016 Cuma 22:11

SEN SADAKA SIMSARIMISIN GOCUNDUN! HADISI SERIFLERDE SADAKA "" BIR BABA SABAH EVDEN CIKARKEN, YARABBI BU GÜN AILEMIN RIZKINI HELALINDEN KAZANMAK NASIP ET DIYEREK EVDEN CIKSA AKSAMA KADAR SADAKA VERMIS SEVABI ALIR!" GENE BASKA BIR HADISTE "MÜ´MININ MÜ´MINE GÜLÜMSEMESI SADAKADIR!" BUYRULMUSKEN. INSANLARA SADAKA VERMEYIN DEMIYORUZ DIREK IHTIYAC SAHIPLERINE VERINKI BU ISIN SIMSARLARI BURADAN NEMALANMASIN, SADAKA DERKEN TERÖRE FALAN GIDIP SONRA MILLETIN BASINA BOMBA OLMASIN VERDIGINIZ PARALAR!

VELI

26 Ağustos 2016 Cuma 21:56

Nicin baska bir seyi degilde sadaka kutusunu calmis, demekki ihtiyaci varmis! Dükkan sahibi nicin bu kadar pesine düsüp polisi mesgul ediyorki! Böyle önüne gelenin izinsiz yardim toplamasi kanunimi? Aslinda önce bunu bir ögrenelim! Yalvacta taaa düzcede yapilacacak bir cami icin para topliyan grantuvalet 2 bey bizdende isteyince, izin belgesi sorunca yanimizdan bir gidisleri varki görmeliydiniz!

vatandas

26 Ağustos 2016 Cuma 14:14

ÖNÜNE GELEN SADAKA VE YARDIM TOPLAMALI ! HELE BU KADAR TERÖR ÖRGÜTÜ VARKEN ÜLKEMIZDE! BU PARALARIN NEREYE HIRSIZIMA YOKSA TERÖREMI GITTIGI BELLI DEGILKEN! INSANLAR IHTIYAC SAHIPLERINE ODA ( SIGARA VE CEB TELEFONU YOKSA ) GERCEK FAKIRSE YANI DIREK YARDIM ETMELI! FETÖ ÖRGÜTÜDE YARDIM HIMMET ÜLKEMIZI NE HALE GETIRDILER DAHA AYNI ZIHNIYETTEYIZ! NEREYE GITTI BELLI OLMIYAN YARDIM AKTIFITELERINE KURUS VEREN SORUMLUDUR! ARTIK BU ISLERI ÖNÜNE GELEN YAPMAMALI KAYITSIZ KUYUTSUZ!

vatandas 2

26 Ağustos 2016 Cuma 15:40

daha cümle kurmayı bilmediği halde haber e yorum yapan vatandas rumuzlu kardeşim, sen sakın sadaka falan verme daha bir sürü mesele varken , kendi şahsi ve , veya bireysel harcamalarınla nelere destek olduğunu bile bilmezken ; sadaka konusunda yorum yapmış olman talihsizlik olmuş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR