15 Mayıs 2024 Çarşamba

Üyelerin sorun ve taleplerini dinlediler

Üyelerin sorun ve taleplerini dinlediler

Isparta

Isparta Ticaret Borsası Şarkikaraağaç'ta düzenlediği üyelerle buluşma programında sorun ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Ak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Kurucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bayındır ve Sadettin Güneş, Meclis Üyesi İbrahim Tortop, Genel Sekreteri Veli Karaçay ile Şarkikaraağaç bölgesinde faaliyet gösteren üyeler katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin, düzenlediğimiz istişare toplantıları sayesinde sizlerden gelen sorun ve talepleri dinleyerek çözüm bulmak için girişimlerde bulunacağız dedi. Şahin ayrıca yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yıllık olarak ilimizde ve ilçemizde düzenlemiş olduğumuz üyelerimizle buluşma programının ikincisini Şarkikaraağaç ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, varsa sorunlarınız dinlemek için buradayız. Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta tarımıyla ilgili birçok sorunu el aldık ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Toplantı, üyelerden gelen taleplerin dinlemesiyle sona erdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tarımcı

01 Mayıs 2024 Çarşamba 17:13

elmacı rumuzlu kişiye; bildiğim kadarıyla. birlik ile ilgili Hüdai beyin herhangi bir taahhüdü olmadı, ve her zaman da elma ile birliğin kurulamayacağını söyledi, o beyan ticaret odasına aitti.

Elmacı

01 Mayıs 2024 Çarşamba 13:56

Birlik ne oldu hüdayi bey boş laflar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR