26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA BU DA OLDU !

ISPARTA'DA BU DA OLDU !

Isparta

Sahte polis kimliği kullandığı anlaşılan şahıs hakkında işlem yapıldı Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımız tarafından bir adet cüzdan bulunduğu ve içerisinde Polis kimliği bulunduğu bilgisi verilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından ihbar değerlendirmeye alınarak bahsi geçen yerde cüzdan incelemeye alınmıştır.

 

Bulunan cüzdan üzerinde yapılan inceleme neticesinde cüzdan içerisinde kimlik belgeleri, bir miktar para, senet, kredi kartı vb. şahsi eşyalar ile birlikte bir adet Polis kimliği bulunduğu tespit edilmiştir.

 

Bulunan Polis kimliğinin üzerinde yazan bilgilerden yapılan araştırma neticesinde nüfus cüzdan bilgileri ile aynı bilgilere sahip olduğu,şahsın halen polis olmadığı ve Emniyet Teşkilatından ihraç edilmiş olduğu ve kimliğin gerçek kimlik olmayıp renkli fotokopi ile çoğaltılmış olduğu tespit edilmiştir.

 

Konu ile ilgili olarak halen polis olmadığı halde sahtePolis Kimliği taşıdığı anlaşılan M.A.L. isimli şahıs hakkında “Nüfuz Gaspı”suçundan yasal işlemler yapılmıştır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR