29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEMİŞTİK !

ISPARTA'DA BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEMİŞTİK !

Isparta

Kendi Yaptıkları Pet Şişe Destekli Sal ile Ölüme Davetiye Çıkardılar

Isparta'nın Eğirdir Gölü'nde pet şişeden ve ahşaptan yaptıkları sal ile açılan iki arkadaş, adeta ölüme meydan okudu.

 

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde bulunan Ali Enes ve arkadaşı,bunaltıcı yaz sıcaklıklarından kurtulmak için kendi imkanları ile ahşaptan ve pet şişeden küçük bir sal yaptı. Yaptıkları sal ile Eğirdir Gölü'ne gelen iki arkadaş, salın üzerine binerek zaman zaman göle açıldı. Tehlikenin farkında olmadan sal üzerinde yüzen iki arkadaş, kıyıda bulunan vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi. Havaların sıcak olmasından dolayı böyle bir şey yapmaya karar verdiklerini belirten Ali Enes, "Saldan çok memnunuz"dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bir okuyucu

02 Ağustos 2016 Salı 13:34

Son model sürat motorlarıyla ölüme davetiye çıkaranlar magazin sayfalarında övülürken, hazıra konmayıp kendi imkanlarıyla bir ürün ortaya koyan bu üretken gençleri yeren haber anlayışı sahip olduğumuz dar görüşlü zihniyetimizin bir ürünü...Hala değişemedik.

Ali Enes Gürel

25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:07

Ben yelken lisanslı ikincilik almış birisiyim bu tür buluşlar başka ülkelerde övülürken bizim ülkemizde yeriniyor. Kaldı ki bu sala bindiğimiz sırada kıyı şeridi boyunca ilerlerken büyüklerimizin de gözetimi altındaydık.

Ali Coşkan

25 Temmuz 2016 Pazartesi 11:34

Bu işi yapanlar Avrupa ya da Amerika'da olsa yaratıcılık ödülü alırdı. Bizde olunca akla bir tek tehlike geliyor, sonra neden bizde buluş yok diye soruluyor. Gençleri ayakta alkışlıyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR