19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA BİR ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU İŞTE O ACI DETAY

ISPARTA'DA BİR ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU İŞTE O ACI DETAY

Isparta

Isparta kent merkezinde bir erkek şahıs ölü olarak bulundu.Isparta'da Atatürk Parkı'ndaki kapalı alanda bir kişi ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, bugün saat 19.00 sıralarında Atatürk Parkı civarındayüksekten düşme ihbarı alan 112 Acil Servis Ekipleri harekete geçti.

 

HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULDULAR!

 

Bölgede inceleme yaptıktan sonra Atatürk Parkı sınırlarıiçerisindeki kapalı alana gelen 112 Acil Servis Ekipleri, burada bir şahsınhareketsiz vaziyette yattığını gördü. Durumu polise de bildiren sağlıkekipleri, yaptıkları müdahale sonucunda hareketsiz şekilde yatan şahsınöldüğünü belirledi. Parka ulaşan polis güçleri, söz konusu cesedin Murat E.(39) isimli şahsa ait olduğunu tespit ederken, Olay Yeri İnceleme ve KimlikTespiti Şube Müdürlüğü Ekipleri de gerekli incelemeleri yaptı.

 

 OTOPSİ İÇİN SDÜ TIPFAKÜLTESİ’NE SEVK EDİLDİ

 

Yapılan gerekli çalışmaların ardından Murat E.’nin cansızbedeni, polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak tabuta konuldu.Cesedin daha sonra otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi TıpFakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR