26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA BİR İLK AİLE RESTAURANTI

ISPARTA'DA BİR İLK AİLE RESTAURANTI

Isparta

Isparta'da Rakım32 Şöhret Ocakbaşı Restaurant açıldı.

Çelebiler Mahallesi 126 cadde (Eski Sümer Caddesi) No3/1'de açılan İşletmeciliğini Fatih Çınar ve Samed Aybatılı'nın yaptığı aile restaurantta bir ilki gerçekleştiriliyor. 300 M2'lik alakart restaurantta kırmızı ve beyaz et çeşitlerinin tümü ile hizmet veriliyor. Mangal başı restaurant olarak hizmet verecek olan aile restaurantında müşteriler kendi servisini kendisi hazırlayabilecek ve kendi servis sunumunu da isteğine göre tercih edebilecek.

Özel otoparkı mevcut olan ve Isparta'da ilk kez böyle bir restaurantın açıldığını belirten Fatih Çınar, fiyatlarımız gayet uygundur. Kırmızı ve Beyaz Et çeşitlerimizin tümü ile hizmet vereceğiz. Misafirlerimiz hoş vakit geçirebileceği bir yer yaptık. Bünyemizde açtığımız Gülkent Gençlik Lokali'ne Ispartalı ailelerimizi üye yapıyoruz. İletişim numaralarımızı veriyoruz. Ve restaurantımıza gelecek olan müşterimiz üye olduktan sonra rezervasyon yapması halinde bizden % 10 indirimden faydalanacaktır.

Rezervasyon için: 0544 771 57 15

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Olmuyor

20 Şubat 2019 Çarşamba 08:57

Maalesef Isparta anlamıyor bu kepap işinden. Kalite yok. Yüksek fiyattan verelim bir an önce köşe dönelim mantığı. Marka olan bir tane lokantasi yok.

rebeka

19 Şubat 2019 Salı 16:50

önceden otogarın orda vardı zaten burası, çalışmadı kapandı aynısına ne gerek vardıki tekrardan. mangal evinin daha zahmetlisi yani manueli. yine de hayırlı olsun ne diyim.

Hacı Kaptan

19 Şubat 2019 Salı 14:53

PAHALI BİR YER, ÖĞRENCİYİZ İNDİRİM İSTİYORUZ LÜTFEN

Rakıcı

19 Şubat 2019 Salı 14:47

Eğer mekan içkili ise ne ala. Ama yok eğer içkili değil ise Rakım32 isminden dolayı müşteri kaybedebilir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR