26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA BİR İLK !

Isparta Kuyumculuk tarihinde bir ilk:

Isparta

Isparta Kuyumculuk tarihinde bir ilk:

Altın’dan ‘Ayakkabı’ yaptılar

Ünallar Kuyumculuk Sahibi Yaşar Ali Ünal, bir müşterilerinin‘elimdeki altınları nasıl değerlendirebilirim’ sorusundan yola çıkarak 22 ayar altından yapılmış bir Ayakkabı ürettiklerini belirterek, “Bu Isparta sarraflık tarihinde bir ilktir” dedi.

 

Bundan 15 yıl önce açtıkları ilk Sarraf dükkanıyla sektöre giren Ünallar Kuyumculuk, bulunduğu sektörde hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ünallar Kuyumculuk, bunun yanı sıra Isparta kuyumculuk tarihinde büyük bir başarıya imza atarak Altın’dan Ayakkabı’ üretti.

“AYAKKABI’DA 20 BİN TL’LİK ALTIN KULLANDIK”

Ünallar Kuyumculuk olarak Isparta kuyumculuk tarihinde birilki yaptık. ‘Elimdeki altınları nasıl değerlendirebilirim?’ diyerek bize gelenbir müşterimize ‘Altından Ayakkabı’ yaptık. Tamamen 22 ayar altından yaptığımız bu ayakkabı için Atölyemizde büyük ve özenli bir işçilik ortaya koyduk.Ayakkabının yapımında 20 bin TL’lik altın kullandık. Ayrıca, Zümrüt, Yakut,Ametiz ve siyah – beyaz pırlanta taşlar kullandık ve ortaya muhteşem bir ürünçıktı.

“BİR ÇOK ÇEŞİDİ YAPMAK DA BİZE NASİP OLDU”

Ünallar Kuyumculuk olarak çay kaşığı, emzik ve toka gibialtın ürünlerini yapmak da bize nasip oldu. Bundan sonra da daha değişik ürün yapımına açık olduğumuzu belirtmek isterim. Her üç mağazamızda da 150 TL’den 3bin TL’ye kadar her türlü altın ürünü bulunmaktadır” dedi.

“15 YILDA ÇOK YOL KAT ETTİK”

Ünallar Kuyumculuk olarak geride kalan 15 yıl içinde sonderece hızlı bir ilerleme sağladığımıza ve önemli bir yol kat ettiğimizeinanıyorum. Tüm şubelerimizde müşterilerimize son derece güler yüzlü hizmet verilmektedir.

 

ÜNAL; “3 ŞUBEMİZLE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Altın konusunda her türlü yeniliğe ve projeye açık olduklarını vurgulayan Ünallar Kuyumculuk Sahibi Yaşar Ali Ünal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “2001 yılında Cumhuriyet Caddesi Kültür Sarayı arkasında başladığımız kuyumculuk işlimizi 2010 yılında ilk yerimize ilave olarak Iyaşpark AVM’de de hizmet verirken 2013 yılında ise Cumhuriyet Caddesi ITKM karşısındaki daha ferah bir işyeri açarak devam ettirdik. Dolayısıyla Isparta’da şuanda 3 şube şeklinde hizmetimizi sürdürüyoruz.

“HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIĞIZ”

Her 3 Şubemizde de her türlü altın çeşitleri bulunmakta olup, ürün bolluğu konusunda sorun yoktur. Cumartesi – Pazar günleri yani tatil günleri de açığız. Halkımız günün 7 gününde bize gelip alışverişleriniyapabilirler. Altınla ilgili ünlü markaların ürünleri bizde bulunmakta olup, bu ürünlerle ilgili yapılan her türlü kampanya da şubelerimizde mevcuttur.

 “ÇOK CAZİP FIRSAT VEKAMPANYALARIMIZ VAR”

Bilindiği gibi önümüzde 14 Şubat Sevgililer Günü var.Sevgililer için özel bir gün olan bu gün için özel kampanyalarımız var.Vatandaşlarımızı bu kampanyalarımızdan yararlanmaya davet ediyoruz.Vatandaşlarımız, bilezikten yüzüğe her türlü altın ürünlerini mağazalarımızda bulabilirler. Atasay Kuyumculuğun altınlarının yanı sıra, Pera Pırlanta’nın 699TL’den başlayıp 1099 TL’ye kadar tek taş yüzüklerimiz bulunmaktadır. Evlilikteklifi için özel yüzüklerimiz mevcuttur. Bu konuda müşterilerimize çok cazip fırsatlar sunmaktayız.

ÜNALLAR KUYUMCULUK İLETİŞİM:

Merkez: Cumhuriyet Caddesi Şeyh Şamil Apt. No. 6 – ISPARTA

Telefon: 0246.232 44 83 / Cep: 0532 514 04 23

Şube 1: Iyaşpark AVM Zemin kat No: 14 – ISPARTA

Telefon: 0246.227 78 58 / Cep: 0543 589 77 57

Şube 2: Cumhuriyet Caddesi Gürman Pasajı No: 1 ISPARTA

Telefon: 0246.500 500 3

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Dinç

15 Şubat 2016 Pazartesi 13:41

Yazıklar olsun, uğraşacak başka işiniz yok mu?

asil

08 Şubat 2016 Pazartesi 23:52

Gerçekten ısparta için çok önemli bir gelişme

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR