25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA BİR ARAÇ YIKAMADAN DAHA FAZLASI!

ISPARTA'DA BİR ARAÇ YIKAMADAN DAHA FAZLASI!

Isparta

Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan MSAUTO Autowax, bir oto yıkamadan daha fazla hizmeti müşterilerine sunuyor. Aracınızın sadece iç ve dış temizliği dışında, motor bölümünden, kaportasına, boyasından, güvenli cam filmine kadar bir çok hizmeti de beraberinde yapıyor.   

Siz sadece aracınızı getirip bırakıyorsunuz. Profesyonel kadrosu ve temizlikte çığır açan ekipmanlarıyla MSAUTO Autowax sizlere bir oto yıkamadan daha fazlasını sunuyor. Aracına düşkün olanlar, temizliği ve güvenlikte titiz olan sürücüler kaliteli hizmet anlayışı ve uzun ömürlü kalıcı bir hizmet için sizleri de MSAUTO Autowax'a bekliyoruz.


NOT: Kampanya Mayıs Ayı Sonuna Kadar Geçerlidir..


İŞTE KAMPANYA PAKETLERİ

 - Seramik Kaplama - 1250 TL yerine 899 TL

- Kaput Koruma Filmi - 450 TL yerine 299 TL

- Güvenli Cam Filmi - 450 TL yerine 349 TL

- Güneş Cam Filmi - 350 TL yerine 249 TL

- Far Parlatma - 85 TL yerine 25 TL

- Klima Temizliği ve Motor Koruma - 235 TL yerine 149 TL

- Tampon Koruma - 550 TL yerine 349 TL

- Boya Koruma - 400 TL yerine 249 TL


GOLD PAKET ( Kaput Koruma Filmi, Amerikan Çizilmez Cam Film, Boya Koruma, Motor Koruma, Klima, dezenfektasyon) - 1435 TL yerine 849 TL

VIP PAKET (Kaput Koruma Filmi, Güvenlik Cam Filmi, Seramik Kaplama, Motor Koruma, Klima temizliği) - 2385 TL yerine 1.549 TL


ADRES:

Yeni Sanayi Sitesi (Garanti Bankası ilerisi) MSAUTO Autowax

TELEFON: 0543 422 10 00 


PEKİ MSAUTO Autowax'TA ARACINIZA NELER YAPILIYOR?

MSAUTO

MSAUTO kurulduğu yıldan buyana müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda oto dizayn, araç modifiyesi ve araç tasarımı konularında uzman personeli, kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışı ve koşulsuz müşteri beklentileri doğrultusunda tesislerinde değerli müşterilerine çözüm üretmektedir. Şirketin hedefi tamamen, uygun ve kaliteli ürünlerle yapılan dizaynda uzun ömürlülüğü sağlamak ve yıllar sonrada hatırlanmaktır.


SERAMİK KAPLA!

Hidrofobik (Su itici) yapısı ile seramik kaplama, kendi kendine temizleme özelliğine sahip ve çok dayanıklı bir boya koruma üründür.Seramik kaplama 2 yıl aracınızın boyasını, hem güneşin zararlı UV ışınlarından hem de dış etkenlerden (asit yağmurları, kılcal çizikler, deniz tuzu, kuş pisliği vb) koruyarak boyanızın showroom parlaklığında kalmasını sağlar. MSAUTO profesyonelleri tarafından aracınıza özenle uygulanır.


GÜVENLİK CAM FİLMİ

Güneş ışınlarının % 79'u ve fazlası bu filmler sayesinde enerjiye dönüştürülüp klima masraflarını azaltmaktadır. Güneş ışığına karşı korumalı 7 milimlik (175 micron) güvenlik filmleri cam patlamalarına karşı güvenliğinizi artırmaktadır. Güvenlik cam filmleri çizilmezlik ve solmazlık (5 yıl) garantilidir. Yenileme gerektirmez

- Hırsızlar için caydırıcıdır

- Mükemmel net bir görüntü sağlar

- Enerji tasarrufu sağlar

- insanları dağılan cam parçacıklarından korur


KAPUT KORUMA FİLMİ

Aracınızın boya yüzeyini taş vuruklarından, sinek, haşere güneşin uv ışınları ve kuş pisliklerinden koruduğu gibi darbe emici özelliği ile ufak vuruk ve sürtünmelerde oluşabilecek boya hasarlarından da korur.Şeffaf bir yapıya sahip olduğundan dolayı boya üzerinde rahatsızlık verecek bir yapıya sahip değildir. Neredeyse fark edilmez. İsteğe bağlı olarak aracınızın boya yüzeyinin tamamına uygulanabilir. 5 yıl garantilidir.


BOYA KORUMA

Solvent ve Slikon içermeyen ürünler MSAUTO profesyonelleri tarafından aracınıza özenle uygulanır. Amaç boyanızın ilk gün ki parlaklığına dönüştürülmesi ve korunmasıdır.

Uygulama 5 aşamadan oluşur.

- Araç üzerindeki tortulardan arındırılır.

- Yüzeysel kılcal çizikler, sinek ve böcek gibi maddelerden giderilir.

- Boya ilk gün ki parlaklığına kazandırılır.

- Parlaklığı devam için boya koruma maddesi ile kaplanır.


ARAÇ KAPLAMA

Bu teknik sayesinde aracınızın boyanması riskine girmeyip isterseniz aracınızın komple rengini, isterseniz parça parça (ayna, kaput,tavan, vb) zevkinize göre mat, parlak veya crome renk uygulamaları ile değiştirebilirsiniz.


ANTİBAKTERİYEL DETAYLI İÇ TEMİZLİK

MSAUTO Bilinen adıyla oto kuaför uygulamasının antibakteriyel olarak yapılmaktadır. Aracınızın içi tavanından tabanına kadar MSAUTO profesyonelleri tarafından makineler, fırçalar, bezler ve el maharetleri kullanılarak temizlenir, bakterilerden arındırılır.

Tüm bu işlemler bittikten sonra sıcak hava jeneratörü ile kurutularak kullanımınıza hazır hale gelir. İsteğe bağlı olarak klima dezenfektanı uygulaması ile havalandırma kanallarınızı da bakterilerden arındırılıp dezenfekte edilir.


MOTOR KORUMA

Araç motor kaputu altındaki motor bölümü ve aksamları özel kimyasal maddelerle yağlardan ve kirlerden arındırılarak temizlenir ve motor aksamları kirin tekrar oluşmasına karşı özel koruyucu kimyasallarla koruma altına alınır.

Amaç motor içerisindeki plastik aksamları ve boruların yıpranmasını önlemektir.


FAR PARLATMA

Aracınızın farları güneş, yağmur, tuzlu ve klorlu sular vb. yoğun dış etkenlere maruz kalır. Polikarbon esaslı olan farlarınızın yüzeyinde zamanla çizikler, matlık ve lekeler meydana gelir. Bu da farların kronik sararmasına ve ilk gün ki parlaklığını yitirmesine yol açar. Bu durum farların geçirgenliğingi ve performansını olumsuz etkileyerek, görüş mesafesini kısaltarak, görüş güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Çeşitli kimyasallar ve zımparalarla farlarınızın, ilk gün ki görünümüne kavuşturulduğu işlemdir.


KLİMA DEZENFEKTASYON

Dünyada Gribal ve Polene bağlı hastalıklarını % 80'inin havalandırma sistemlerinden kaynaklandığını biliyor musunuz.

Klima dezenfektanı klima sistemi içinde oluşmuş kötü kokuları ortadan kaldırarak, araba klimalarında biriken bakterileri, mikrop ve mantarları ortadan kaldıran güçlü bir dezenfekte işlemidir.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bilal

20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:39

Güzel çalışma olmuş. Tebrikler ancak Farların içide siliniyormu acaba?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR