20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA BATTI ÇIKTI ÇIKIŞINDA FECİ KAZA...

ISPARTA'DA BATTI ÇIKTI ÇIKIŞINDA FECİ KAZA...

Isparta

Isparta'da alt geçit çıkışı Iyaş AVM istikametinde saat 01:30 sıralarında meydana gelen kazada bir araç motora arkadan çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

oğuzhan bey

28 Temmuz 2015 Salı 08:48

bu trafikte motorlular da var. sizin verdiğiniz vergiyi bizde veriyoruz bu yollar arabaların olduğu kadar da motorlarındır. Allah rızası için motorlulara biraz saygı gösterin.

Tarkan beyden ricamdır

19 Temmuz 2015 Pazar 15:48

kavşağa araç park edilmez.(şehiriçinde 5 metre) trafik ışıklarına 15 metre vesaire. Döner kavşakta yol hakkı döner kavşak içinde duran aracındır. Aksi belirtilmedikçe, şehir içinde maksimum hız 50.dir. kavşaklarda yavaşlamak zorunludur. DUR tabelası durulması gerektiği için konulur. Kırmızı ışıkta durulur. yeşilde geçilir. Çift sıra park edilmez. Elektrikli bisikletrde plaka, ehliyet, sigorta, vize, kask zorunludur (bkz ilgili yönetmelik 12 Temmuz 2013 tarih ve 6495 sayılı Kanun'un 13. Maddesi)

Ispartaya trafik polisi teşkilatı kurulmalı

19 Temmuz 2015 Pazar 15:44

Ispartada trafik kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda bazen birkaç üniformalı birileri oluyor. genelde böyle birkaç yerde. Mesela alt geçitte radar kontrolü yapılmış mı hiç? veya kavşaklara 5 metre, trafik ışıklarına 15 metre araç park edemez. bunun kontrolünü bir defacık bile yapan bir üniformalı memur olmuş mu? Fen lisesi önünde 50 tabelası var. Tabela ne işe yarar denetim yoksa. Belediyenin köşesinde 30 tabelası var ne işe yarar o tabela.

SN GENTLİ

19 Temmuz 2015 Pazar 18:25

MEMLEKETTE BU KURAL TANIMAYAN HAYLAZLAR OLDUKÇA ADIM BASI POLİS KOYSAN NE YARARA ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN BİDEHERKESİN VİCDANI KENDİ POLİSİDİR TAMMI SENİNKİ ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK YÜRÜ BE

ıspartalı

18 Temmuz 2015 Cumartesi 17:04

Ispartada trafik ekibi var mi merak ediyorum.Bu kadar başıboşluk olamaz.Kim dur diyecek.Emniyet md göreve.

modifiyeciler

18 Temmuz 2015 Cumartesi 09:07

Modifiyeciler cirit atıyor ortalıkta. Valinin evinin önünden bile motoru eksozu bağırttırarak geçiyorlar utanmasalar bahçeye girecekler. Askerlik şb. önündeki cadde ve belediye önünden istasyona kadar inen cadde modifiyecilere pist oluyor geceyarısından sabaha kadar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR