29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA BAKAN DÜNYA'YA REST ÇEKTİ !

ISPARTA'DA BAKAN DÜNYA'YA REST ÇEKTİ !

Isparta

 İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit düşen polis memuru Durmuş Öcal, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Beşiktaş'taki saldırıda şehit olan 5 aylık polis Durmuş Öcaliçin memleketi Isparta'da cenaze töreni düzenlendi. Törene, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Konuşmasında Bizimkiler Şehit onların ki leş diyerek dünya'ya sert mesaj vermiş oldu  Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öcal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu meslektaşlarının omzunda 15 Temmuz demokrasi ve şehitler meydanında kılındı namazının kılındığı camiye getirildi. Şehit polis Durmuş Öcal'ın cenazesi kılınan namazın ardından Isparta Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi.

 

Şehidin babası Şerafettin Öcal ile annesi Keziban Öcal ise ayakta durmakta güçlük çekti.,

BAKAN  ŞEHİDİMİZİ BÖYLE PAYLAŞTI ...






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

13 Aralık 2016 Salı 11:04

Şehitlerin huzurunda nutuk çekmek en kolayı ağalar... Kahramanca edalarla, har vurup harman savurmak, en üst seviyeden nutuk çekmek çare değil... Sen öncesine gel... Önce ne yaptınHadise olmadan önleyebiliyor musun Terörle mücadelenin en büyük ayağı istihbarattır...

uğur özek

12 Aralık 2016 Pazartesi 20:23

yüreğimiz şerafettin ağbi ve ailesi ile atıyor.söyleyecek söz yok bugün hep birlikte paylaştık acımızı başımız sağolsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR