19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA AVUKAT FETÖ/PDY'DEN TUTUKLANDI

ISPARTA'DA AVUKAT FETÖ/PDY'DEN TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'DA FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Isparta Barosu avukatlarından Bilal Habeş Özcan tutuklandı. 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonda gözaltına alınan Avukat Bilal Habeş Özcan, emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Avukat Özcan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BAYKUŞ

21 Haziran 2017 Çarşamba 12:32

SORULARI ÇALIP BİR MEVKİYE GEL SONRADA ADALET ARA.

cemal

21 Haziran 2017 Çarşamba 11:39

halitin büroda çalıştı. maraşlı , ıspartada avukatlık için hiçbir nedeni yok. üniv arkadaşları azılı diyor. kalkmış birisi başarı kıskanılır diyor.not: bu şahıs sdü de kimin gözetiminde yüksek lisans yapıyor?

...

23 Haziran 2017 Cuma 23:52

4 yıllık üni eğitimi ardından 2 yıl yüksek lisans için emek verdi...Ispata da elbette kalmak zorunda idi ..Ama inanıyoruz ki adalet er ya da geç muhakkak tecelli edecektir.Bilip bilmeden kulaktan dolma laflarla azılı falan demek de nedir? kim size bu hakkı veriyor.O kadar iyi duydu iseniz eğer kişi suçlu ise sizde o surlarda gezdiniz demektir..HERKES ÖNCE KENDİNİ YOKLAYIP ÖYLE YORUM YAPSIN LÜTFEN..

ıspartalı

21 Haziran 2017 Çarşamba 10:13

ısprata barosuna kayıtlı olan avukatlar araştırılmalı fötöye hizmet etmiş fetönün okullarında okumuş zamanında adli mercilerin en üst makamlarında amcası dayısı olan ve fetöden yakalanan şerefsizlerin 1. derce akrabaları avkat olanlar var hala avkatlık mesleğinin içinde ...

..

21 Haziran 2017 Çarşamba 00:23

Sizin gazetecilikten haber yapmaktan anlayışınız bu mudur?Daha olay belli değilken ve kişi iftiraya maruz kalmışken mahremiyetini ihlal Edip hep fotoğraf hem açık isim belirtmek nedir ? Şahıs bunu yapacak biri değildir eminiz ondan ... bir şeyden daha emin olmak istiyoruz..Eğer sizin işiniz gerçek gazetecilikse fotoğraf ve ismi kaldırırsiniz....En merak ettiğim şey acaba masumiyeti ortaya çıkınca özür haberleri de yapacak mısınız ??? Lütfen üzerinize düşeni yapınız...

mustafa

21 Haziran 2017 Çarşamba 09:15

kimseyi suçsuz yere almıyorlar. mutlaka bu terör örgütünün içinde yer almıştır. yırtınmayın.

ll

20 Haziran 2017 Salı 17:44

Iftira atanlar Allah tan bulsun inşallah. Kendisinin böyle biri olmadığını herkes biliyor. Başarı her zaman kiskaniliyor

derya

21 Haziran 2017 Çarşamba 09:13

soru çalarak okul bitirmek başarımı oluyor. başkasının hakkını yiyerek bir yerlere gelmek başarımı oluyor daha durun sıra sizede gelecek. herşey sırayla.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR