26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA AT DEHŞETİ

ISPARTA'DA AT DEHŞETİ

Isparta

ISPARTA'DA Şehir Hastanesi kavşağında sahibinin elinden kaçan 2 at, yolda yürüyen 1 kadını yaralı daha sonra ise beton mikserine çarpması sonucu telef oldu.

Olay bugün Sanayi Mahallesi'nde Atatürk Bulvarında meydana geldi. Yaşar K.K. yönetimindeki 32 PE 603 plakalı beton mikseri, Esma Ç.'ye ait 2 ata çarptı. 2 at da telef oldu.

Atların kazadan hemen önce cadde üzerinde hızla ilerlerken karşılaştığı Filiz K.'yi (52) tepmek suretiyle zarar verdiği ve önlerine çıkan çok sayıda araca da hasar verdikleri öğrenildi. Atın çarpması sonucu zarar gören kadının, 112 Acil Servis Ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Zarar gören kadının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tirci

28 Mayıs 2018 Pazartesi 18:34

Isparta'da şoförlük ciddi anlamda deweye hendek atlatmak gibi kural sıfır kavşaklarda başka araçları görmezden gelme aynı şekilde bide aşağıdaki yorumda ki Co sorofu arkadaş ezer geçermis 10 cm kafa tası kalınlığı olan bı insanın yazacağı bu iste..

serdar

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:02

Mikser şöför bozuntusu anlaşılan sen hiç dayak yememişsin ,trafik de bi hareket yapta mikseri bir yerine monte etsinler

geçmiş olsun tulumba sever ama sağlıklısını :)

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:50

ıspartada herşey var ama eksik bişeyde var. oda ne bende blmyom. mesela yılın belediye başkanımız sokakta tulumba imalarına en engel oluyor. nede kardeşim karışmayın kaldırımda imal ederler ruhsatı vwar diyor. konuyu atlara getiricem acele etmen bi durun... şehir içinde atın valiğilin önnüde o köpeklerin ne işi var ah bir anlasam. insandan değerli ne var acaba

tepmek suretiyle

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:26

komiksiniz :D

mikser şöförü

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:15

co pilotuyuz biz , önümüzde kimse duramaz ,yanımıza kimse yanaşamaz, kaçmalarında başka çaresi yok diğer araçların,ezer geçeriz.

Dikkat

28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:17

Konusu açılmışken ilimizde beton mikseri kullanan arkadaşlar yarış pilotu mu? Hız kuralı vs. bilmeden trafikte seyrediyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR