19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA ASKERLİK YAPAN ÜÇÜZ KARDEŞLERE SÜRPRİZ

ISPARTA'DA ASKERLİK YAPAN ÜÇÜZ KARDEŞLERE SÜRPRİZ

Isparta
JANDARMA Genel Komutanlığı, Babalar Günü dolayısıyla Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan üçüz kardeşlerle babası Hüseyin Girgin'e ziyaret sürprizi yaptı.
Jandarma ekipleri, Muğla'da yaşayan asker babası Hüseyin Girgin'i Isparta İl Jandarma Komutanlığı Bakım ve Onarım Takım Komutanlığı'nda görevli üçüz oğulları Hasan, Hüseyin ve Mustafa'yla buluşturmak üzere Isparta'ya yolcu etti. 

Babalarının geleceğinden habersiz askerler görev başındayken, Hüseyin Girgin, Jandarma eşliğinde bir araç içerisinde oğullarının yanına geldi. Arıza yaptığı söylenen aracı kontrol eden üçüz askerler, araçtan inen babalarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Oğullarını kucaklayan asker babası Hüseyin Girgin ise gözyaşlarını tutamadı.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

wwwww

19 Haziran 2017 Pazartesi 13:10

jandarma alay komutanlığına ne kadar teşekkür edilse azdır . böyle bir babalar gününde vatan bekçiliği yapan askerlerimize büyük bir süpriz yapmışlar bir vatandaş olarak çok sevindik.

Vatandaş

18 Haziran 2017 Pazar 20:15

İl jandarma komutanlığına teşekkür

Vatandaş

18 Haziran 2017 Pazar 18:02

Zehirlenen askerlerimizin hesabını kim verecek halk uyuyor uyuyanlar gün gelip ucu size de dokunacak. Devlet buna göz yumuyor

Ramo

18 Haziran 2017 Pazar 15:42

Duygulandirdiniz.Allah yavrularinin acilarini gostermesin cumleye yarabbi.

vatansever

18 Haziran 2017 Pazar 14:45

helal olsun günün en güzel karesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR