18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA ASFALT HİZMETLERİ ANLATILIYOR

ISPARTA'DA ASFALT HİZMETLERİ ANLATILIYOR

Isparta

ISPARTA'DA asfalt bereketi yaşanıyor. Valiliğe bağlı İl Özel İdaresi ilçe ve köylerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, Isparta Belediyesi ise mahalle mahalle asfaltları yeniliyor.

İl Özel İdaresi ve Isparta Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden asfalt seferberliği başlattı. Isparta il genelinde yoğun bir çalışma temposu var. Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın talimatları doğrultusunda merkeze bağlı köy, ilçe ve köyleri ile birlikte beldelerde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise kent merkezinde tüm mahallelerinin alt yapı sorunu ile asaflat çalışmalarını hızlandırdı.

MEGALİGHTLARDA HİZMETİ ANLATIYORLAR

Isparta Valiliği önünde bulunan megalightta İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmaları kilometresine varıncaya kadar anlatılıyor. Kaç kilometre yapıldığı ne kadar daha yolun asfaltlanacağı ve hedefler bir bir anlatılıyor. Başkan Günaydın ise belediye binasının önünde bulunan belediyeye ait megalightta asfalt çalışmaları hakkında bilgi veriyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ESKİDİN ARTIK

19 Ağustos 2017 Cumartesi 17:45

Yusuf ziya sen böyle yavaş ve kötü bir belediyecilik yapmaya devam ettikten sonra sana bir daha oy falan yok bu şehirde. Saçma sapan güreş vb. şeylere yatırım yapıyorsun biz evden işe giderken zaten her gün yollarla güreşiyoruz. Şu logar kapaklarını yolla aynı hizaya yapın ya 2017 de yaşıyoruz. Cok zor bir muhendislik gerekmiyor. Adam gibi bir kere asfalt yapin 10 sene idare etsin. Daha evimin önüne 4 sene once yapilan yepyeni asfalt yamalardan paramparca.

Universiteli

19 Ağustos 2017 Cumartesi 14:41

DERDIMIZI TURKCE ANLATAMADIK...We would like to get an asphalt street for Çünür district in ISPARTA

Kazım Kazım

19 Ağustos 2017 Cumartesi 10:33

Zahmet olacak ama Yen'i imar açıpta vatandaşı toz içinde bıraktığınız ÇÜNÜR Isparta belediyesi sınırları içindeAynı yeri defalarca söküp asvaltlayacağınıza

vatandaş

19 Ağustos 2017 Cumartesi 08:01

YUSUF ZİYA BÖYLE DEVAM EDERSE YÜZDE 55 İLE 65 ARASI OYLA YİNE SEÇİLİR ! 19.08.2017 tarih saat 02.25

Vatandaş

19 Ağustos 2017 Cumartesi 02:11

Çünür mahallesini de asfaltlarsaniz seviniriz. Tozdan balkona çikamiyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR