19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA 70 BİN TL DOLANDIRDILAR

ISPARTA'DA 70 BİN TL DOLANDIRDILAR

Isparta

Isparta'da kendisini savcı gibi tanıtarak adının terör örgütlerinin eline geçtiğini söylediği kişiden 70 bin lira dolandırdıkları ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde yaşayan İ.B'yi telefonla arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi, adının terör örgütlerinin eline geçtiğini, sorunun çözülmesi için de para gerektiğini belirterek İ.B'den 70 bin lira istedi. 

İ.B, 70 bin lirayı kendisini polis olarak tanıtan ve evine gelen kişiye verdi. İki gün sonra şüpheli tarafından tekrar aranan ve yine para istenen İ.B, dolandırıldığını anlayarak şüphelinin dikkatini çekmemek için isteğini kabul etti ve durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.B'nin evinin çevresinde beklemeye başladı.

Yaklaşık 2 gün süren bekleyişin ardından 2 şüphelinin İ. B'nin evine geldiğini ve istenilen parayı balkondan atılan poşetin içerisinden alarak araca bindiğini gören ekipler, düzenledikleri operasyonla şüphelileri gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Ş.G. ve A.K, işlemleri için emniyete götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

26 Temmuz 2017 Çarşamba 08:46

bu dolandırıcı şerefsizlerin adı soyadı tüm nüfus kayıtları ile birlikte fotoğrafları yayınlayınki toplum içinde yüzlerine tükürsünler toplum içinde gezemesinler şerefsizler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR