19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA 6 KİŞİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbegirişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 kamu personelinden6'sı tutuklandı.

Edindilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü TerörleMücadele Şubesi ekipleri, Isparta Ceza İnfaz Kurumu ile Isparta Adliyesindegörevli 14 zabıt katibi ile infaz koruma memurunu gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenzanlılardan 6'sı tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karton paşa

23 Ağustos 2016 Salı 18:33

lanet olsun feto iblisine de halkı bu yöne kilitleyenlere de. pkk hergün canımızı yakıyor biz at gözlüğü takmış gibi fetöden beş kişi on kişi tutuklandı diye seviniyoruz. Burası türkiye ergenekonda aynıydı yarın bunlarda geri dönerse hiç şaşmam. ama pkk suni gündem arasından can yakıyor efendiler.bir aydır kaç şehit verdik sayan var mı. işimiz gücümüz iblis kılıklı feto. niye aynı efeliği pkk ve alçak yandaşlarına yapmıyoruz.

Rifat

23 Ağustos 2016 Salı 08:41

Ali, yorum yapmışsın.Düşünceni belirtmek güzel.Ancak"İsimleri ney" diyerek güzel Türkçe'mizle bilmeden alay etmişsin. Güzel dilimizi kullanırken dinimiz, bayrağımız ,vatanımız konusunda fikir beyan ederken nasıl dikkatli cümle kurmamız gerekiyorsa; güzel dilimizi, Türkçe'mizi de kullanırken aynı hassasiyeti göstermemiz gerekmiyor mu?

Türkçeci

23 Ağustos 2016 Salı 16:30

"Türkçe'miz" yazılışı doğru mu sence? Önce bunu öğren bence.

ali

22 Ağustos 2016 Pazartesi 22:19

İsimleri ney

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR