28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA 6 İŞ ADAMI TUTUKLANDI

ISPARTA'DA 6 İŞ ADAMI TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA’da geçtiğimiz gün FETÖ/PDY örgütüne yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 iş adamı tutuklandı.

FETÖ/PDY örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile geçtiğimiz gün Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan Bekir Bıçaklı, Ahmet Kemal Kaya, Adnan Antalyalı, Uğur Bozdağ, Mehmet Karaca, Uğur Tığlı ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GENÇ SENİRKENTLİ

05 Ağustos 2016 Cuma 08:42

SENİRKENTTE HALA FARKLI KURUMLARDA BU ADAMLARA SEMPATİ DUYAN ZAMANINDA SOHBETLERİNE GİTMİŞ ADAMLAR GÖREV YAPMAKTA.. BU ADAMLAR ŞİMDİ KRİPTO DURUMUNA GEÇTİ VE GİZLENMEYİ TERCİH EDEREK MEYDANLARDA BAYRAK SALLIYORLAR.. VATANDAŞLAR BU ADAMLARIN HEPSİNİ BİLİYOR.. BU ADAMLAR NE ZAMAN AÇIĞA ALINCAKLAR ??

B. Y

05 Ağustos 2016 Cuma 05:23

Altınbaşak da kimler mütevellilik yaptıysa hepsini alın zaman bürolarında çalışanlar iyaş çalışanları sdü de İbicioğlu zamanında doç.ve Prof luk kadrosu alanlar ve üniversitede komisyonlara atananlar istisnasız fetoşcu kurumlar yine gevşedi gibi bunlar çok sinsi karı gibidirler herşeyi yapar hiçbirşey olmamış gibi dururlar gündüz mazlum gece zalimdirler. Acımayın her biri cia mossad ajanıdır. Hangi ağacın hangi taşın arkasına sinerlerse haber verin

..

05 Ağustos 2016 Cuma 02:03

Selçuk özlerin ismi geçmiyor ona noldu?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR