19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA 500 KİŞİLİK CEZAEVİ BİR YIL SONRAYA HAZIR İŞTE DETAYLAR

ISPARTA'DA 500 KİŞİLİK CEZAEVİ BİR YIL SONRAYA HAZIR İŞTE DETAYLAR

Isparta

 Yalvaç Düzkır mevkiinde 25 Kasım 2016 tarihinde yapımına başlanan ve yoğun kış şartları nedeniyle bir süre ara verilen Yalvaç Ceza İnfaz Kurumu inşaatı havaların iyileşmesinden bu yana hızlı bir şekilde ilerliyor.

İnşaatı yerinde inceleyen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Gürbüzler İnşaat tarafından yüklenilen inşaatın Nisan 2018 sonunda bitirilmesi öngörülüyor. Beş yüz günde bitirilmesi öngörülen cezaevinin yaklaşık 30 milyona mal olacağı kaydediliyor. 350 kişilik kapalı ve 145 kişilik açık ceza- evi kapasitesine sahip inşaat toplam 24 bin metrekarelik alana sahip.

20 dairelik lojmanın da yer alacağı inşaat alanında inceleme yapan Sektioğlu, “Cezaevi yapımının tamamlanmasıyla ilçemizde önemli bir kamu kurumu oluşmuş olacak. 500 kişilik kapasiteli cezaevi ve yüzün üzerinde personel sayısıyla ciddi bir ekonomik hareketlilik yaratılacaktır. Yalvaç tarihinin en önemli kamu yatırımlarından biri olacak.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

12 Nisan 2017 Çarşamba 19:46

okul, yurt vb yerine hapishane yapılıyor ve bunu lütuf gibi haber yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin hepinize.

ibrahim

12 Nisan 2017 Çarşamba 13:39

Çok büyük hizmet bu insanlar hükümetimizin değerli hizmetlerini kıskanıyor. Kıskananlar dış güçlerin maşası. ülkemiz 15 yıl önce dünyanın 19.gelişmiş ülkesiydi o kadar geliştik ki yine 19.yuz.önemli olan bunu meydanlarda iyi oya dönüştürüyor olmak.

Hesapsız

12 Nisan 2017 Çarşamba 13:04

İleride lazım olacak bırakınız yapsınlar. Akapenin müritlerine ancak yeter.

ICRAATTAN ANLADIKLARI!

12 Nisan 2017 Çarşamba 12:58

BALYOZ ERGENEKON KUMPAS DAVALARINDA INSANLARI SENELERCE ICERLERE TIKTILAR; ÖLENLER ; HASTALANANLAR , INTIHAR EDENLER OLDU VE ONCA INSANIN ESLERI COCUKLARI ANNE BABALARI VE BU´NUN KUMPAS OLDUGUNU BILEN MILLET DISARDA ACI CEKTI SONUC; MEVLA O KUMPASI KURANLARLA DESTEK VERENLERI BIRBIRINE DÜSÜRDÜ O ZAMAN NUHTEREM HOCA EFENDI ANCAK TERÖR OLDU! DEVLETIN GÖREVI MILLETI HASTALANMASINI VE SUCA BULASMASINI ÖNLEMEKTIR! REFAHI VE ADALETI YÜKSEK OLAN ÜLKELERDE ADLIYELERI, HASTANELERI, HAPSANELERI BOS OLUR!!

Doğrucu Cemil

12 Nisan 2017 Çarşamba 12:52

Gelişmiş ülkeler eğitim kurumları yapmaktan gurur duyar, bizde cezaeviyle...

vatantaş

12 Nisan 2017 Çarşamba 12:41

bir fabrika açılışı olsunda sevinelim iş imkanı doğdu diye cezaevinin neresi hayırlı da övüne övüne anlatılıyor yazıkkkk...

Hayır

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:11

Siz hiç AKP nin fen liselerinden bahsettiğini duydunuz mu? Sürekli imam hatip lisesi derler. Hepimiz müslümanız. Bu ülkenin sağcısıda solcusuda müslüman, herkesin imamını Allah biliyor. Din ile uyuşturmalarına izin vermeyin. Düşünün, araştırın, okuyun, soru sorun.

Ahmet

12 Nisan 2017 Çarşamba 10:58

Birde utanmadan meydan meydan dolaşıp anlatıyorlar bunları. Suç oranı arttı, cezaevleri yetersiz, kanunlar caydırıcı değil. Ülkede yapılan sınav ****izlerini okuyun ALLAH RIZASI İÇİN sayısal yapamıyor çocuklar, eğitim sistemi çöküyor. Bu enkazın altında kalmayalım. Oyunuzu ihmal etmeyin, sandığa gidin, demokratik hakkınızı kullanın ama düşünerek, vicdanınıza sorun oy kullanın.

Feyzullah

12 Nisan 2017 Çarşamba 09:59

Siyasilere yer hazırlıyorlar ağaç da dikeçeklermil Kabuk misali ! hep beraber ?

Nacizane bie uyarı

12 Nisan 2017 Çarşamba 07:32

Bundan yıllar once Isparta'ya gittiğimde kütüphaneye gitmem gerekti. Kütüphane çok güzeldi; fakat bir sonraki gün oturacak bir yer bulamamıştım.Aradan 4yıl geçti şimdi durum nedir bilmiyorum; ama yeni bir kütüphane açılmadı. Tiyatro opera sergi salonu gibi sanatsal, kütüphane gençlik merkezi gibi eğitimsel konularla ilgilenirseniz hem her yıl şehir merkezine diktiğiniz o kaba yapıları sökmekle uğraşmazsınız hemde bu kadar ceza evi açılmasına sevinmek yerine suç oranın artmasına üzülürsünüz.

Serkan

12 Nisan 2017 Çarşamba 02:14

Fabrika yaptıramayan yöneticiler Cezaevi,İcra dairesi yaptırdıkları için övünüyorlar,İnşallah gelecek günlerde ne Yalvaç'lı nede Ispartalı ne de kendileri; ne içeride, ne de Ziyaretçi olarak kapısının nünden geçmezler.

Gariban....

12 Nisan 2017 Çarşamba 01:18

Cezaevi yapıyorum demek yaptığım ahlaksizliklar ,hukuksuzluklar var bunları saklamaya çalışıyorum önüme çıkanı atarım içeri demenin bir başka yolu.kac yıl iktidarda kalan yolsuz ve hırsızlar kendilerine dokunulsun istemiyorlar. Allah büyük gam yok! Gün gelir bunu yapanlar içeride hayatlarının geri kalanını geçirirken o duvarlara kafalarını vururlar. Yazıklar olsun!!!

Ali Vatansever

12 Nisan 2017 Çarşamba 01:01

Ne hale geldik aman Allahım,okul kapatılınca sevinir ama hapishane inşaatıyla övünür oldu bu necip(!) millet....

suç işlenmesi onlensin. ceza evleri cogalmasin.

12 Nisan 2017 Çarşamba 00:54

Tarihin en önemli kamu kurumu kesinlikle. Cezaevi yapacağınıza insanları suç işlemekten alikoyun. Bank asyayi kapatmayin kolejleri kapatmayin sendikayı kapatmayin sonra üye olmuslari içeri alın ihrac edin. Madem suç o zaman devlet olarak bunun önüne gecseydiniz. Kapatsaydiniz bunları ? Neden göz yumuldu. Madem suç olacaktı bunlar neden önlem almadılar ? Sonrada cezaevi yapiyoruz 30 milyona. Kimin parasıyla yapılıyor bu? Milletin parasiii.

Büyük icraat

11 Nisan 2017 Salı 23:49

30 milyon yani 30 trilyona ceza evi yapılıyor. Fabrika yapın. Üretim yapın. Yazık günah bu milletin parasına.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR