19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'DA Gül Petek Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinden inşaat malzemesi çalınması üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şüphelileri ve olayda kullandıkları aracı tespit etti. 2 gün üst üste operasyon düzenleyen ekipler, D.B. suça sürüklenen çocuk A.O. ile M.D., A.D., Ş.Y. ve D.D. isimli kadınlar yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 6 şüpheli Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden D.B., suça sürüklenen A.O. ile A.D., Ş.Y. ve D.D. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, M.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

petek sanayi esnaf

21 Mayıs 2018 Pazartesi 08:59

IŞIKLARIN YANMADIĞINI SÖYLEYEN ESNAF KARDEŞİM HANGİ IŞIKLAR YANMIYOR İSE BUNU AKDENİZ ELEKTRİĞE AİT 186 NUMARALI TELEFONDAN BİLDİREBİLİRSİN. AYRICA KOOPERATİFE AİT İDARİ BİNAYA GELİP BU SOKAKLARI SÖYLEYEBİLİRSİN. BURADA HABERE YORUM YAZARAK SORUN ÇÖZÜLMEZ. AYRICA HABERDE BELİRTİLDİĞİ GİBİ GÜL PETEK SANAYİ GİRİŞ ÇIKIŞLARINDA BULUNAN KAMERALAR SAYESİNDE HIRSIZLIK OLAYI TESPİT EDİLMİŞTİR.

z ada

20 Mayıs 2018 Pazar 13:32

sayın yorumcu 5 yıl önce malın calınınca sezın cıkmıyordu yola gelınce sanayıya canlılık getırdı ve kamaralar olmasaydı kamaralar sayesınde kofaratıfın ıdare bınası var herhalde gıt derdını anlat marangozlartarafında ınsana hazretdık kızganma heryerden gırış bugun enlüküz bınalada bıle hırzılık oluyor

Petekli

19 Mayıs 2018 Cumartesi 20:45

Abe isiklar yanmiyor heryer fuhus yuvasi

Esnaf

19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:31

Petek sanayide bazı sokaklarda ışıklar yanmıyor ve anadolu mah. tarafından açılan yolda bir kapı yok, kontrol yok..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR