19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA 488 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ

ISPARTA'DA 488 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ

Isparta

ISPARTA'da Jandarma ekipleri tarafından Dere Mahallesi Beldibi mevkiinde yapılan operasyonda yasadışı olarak ekilmiş 488 kök kenevir bitkisi ve 21 gr. kenevir tohumu ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Merkez ilçe Dere Mahallesi Beldibi Mevkiinde, ormanlık alan içerisinde yasadışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine yapılan operasyonda,H.A. isimli şahıs ormanlık alan içerisinde kenevirleri suladığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Ekim yapılan alan içerisinde yapılan kontrollerde 488 kök kenevir bitkisi ile 21 gr. kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayda ele geçirilen kenevir bitkileri yakılarak imha edilmiş ve şüpheli H.A. gözaltına alınmıştır. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet unal

24 Haziran 2017 Cumartesi 21:19

Böyle kanı bozuklara idam cezası çıkması gerekli gencecik bedenlere zehir ölüm saçıyorlar nerde nekadar bu işi yapan ortak olan sebep olan varsa ALLAH belasını versin tez zamanda

23 Haziran 2017 Cuma 22:47

Isparta eskiden böyle değildi dışarıdan gelenler arttıkça böyle şeylerde olmaya başladı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR