25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA 4 TÜRKİYE'DE 400

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle mitingleri devam ediyor. Fatih Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti'nin 4. sıra adayı Ayşe Usta, mitinge katılanlara ünlü şair Necip Fazıl Kısakürek'in bir mısrasını söyleyerek ile başladı.

Isparta

Isparta'da 4, Türkiye'de 400 dediklerini belirten Usta, amabunun hayal olduğunu bunun lafta olduğunu düşünenler var. Bunu düşünürken ünlüşair Necip Fazıl'ın bir mısrası aklıma geldi. Diyor ki; "Rabbim isterse,sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur. Eyvah,eyvah, Sakaryam, sana mı düştü bu yük? Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâvabüyük!..! diye seslendi.


Usta yaptığı konuşmasında ise; "Evet Türkiye sevdasıhor, Türkiye davası öksüz. Türkiye davası bir yük. Biz bu davaya ömrümüzükoyduk. Yıllardır bu davayı hiç bırakmadık. Hiç sırtımızı dönmedik. İnşallah 7Haziran seçimlerinde Isparta'da 4'ü de yapacağız. Türkiye'de 400'ü deyapacağız. Bunu dualarla yapacağız. Bunu desteklerde yapacağız. YSK'ya bir çokşikayet etmelerine rağmen halkın cumhuru bu dava için devam ediyor. Başbakanımızsesi kısılana kadar devam ediyor. Bu ülke sevdası için devam ediyor. Gücümüzünyettiği kadar, vekillik için değil, etiket için değil, Türkiye sevdası için biznefesimizi tüketmeye devam ediyoruz. Rabbim bizim emeklerimizi mahçup etmeyecek.Meclisteki partililerin tek adayı olarak herkesin desteğini istiyorum.Bayanları temsil eden yine bayan olacak. Allah nasip ederse 4 milletvekilimizi göndeririz" dedi.














 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

milliyetçiliği ayaklarlar altına almıştınız

25 Mayıs 2015 Pazartesi 21:53

geriye ne kaldı? kral çıplak. kral çıplak. Ormanlar kralı çıplak. Atatürk Orman Çiftliğindeki kral çıplak

ıspartada 1 belki?

25 Mayıs 2015 Pazartesi 21:49

Parmaklarımı sayıyorum. Önce 4 ardın 3 sonra 2 vekilimiz AK. 8 haziran sabahı bilin bakalım kaç? Asansör zemin katta bekliyor ve hala 1 uzak. İsmail kardeş üçüncü sıra değil birinci sıra olsaydı Temayüldeki gibi neşeli olurdu. Doktorlardan Ercan da Pınar da yok. Ayşegül ECEVİT nerde? Gençlik yok. Kadınlardan aday yok veya seçilemez sıralarda. bari üniversiteden KOLUKIRIK hoca olsaydı üçüncü sırada tam olurmuş. Bu liste sıfır vekil çıkarmak için mi? Helal olsun. Hasan BALAMAN 3.defa aday olsun:)

MILLET!

25 Mayıs 2015 Pazartesi 21:41

NICIN YAYIMLAMADINIZ NECIP FAZILIN DAVA SIIRINI?

sinem

25 Mayıs 2015 Pazartesi 20:51

Cok da tin. Asil utanmasi gerekenler kendi gibi dusunmeyene saygi duymasini bilmeyenlerdir. Demokrasi cok partili sistem farkli dusunelm diye vardir bu olmuyorsa ya bizde ya sistemde bi sorun vardir. Zaten siz biliyorsunuz da insan unutuyo iste hatirlatmak gerek

halil

25 Mayıs 2015 Pazartesi 19:36

bir ispartali olarak utaniyorum sizden ak troller

yayla firini

25 Mayıs 2015 Pazartesi 02:23

Hani vatandas topluligu nerde tabi 100 lerce kisi olsaydi abarta abarta yayinlardiniz ama 50 60 kisi olunca ve onlarinda cogu geriden bakinca yayinlamadinix demi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR