24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI !

ISPARTA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI !

Isparta

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yılı Isparta'da çeşitlietkinliklerle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilk olarak AtatürkAnıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra ise Hükümet Meydanı'nda geçiş töreni düzenlendi. Halkın katılımının düşük olduğu geçiş töreninde ValiVahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın törene katılanların bayramını kutladı. Askerleringeçiş töreninde ise törene katılan vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.


















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SenGetLi

30 Ağustos 2014 Cumartesi 22:44

akp türkiyede bayram mı bıraktı kutlanacak herkez bayram kutlamaktan korkar oldu.turklugumuz elden gıttı koskoca zafer bayramını bıle kutlamaya kımseler gelmıyor artık konser var deseler herkez gıder

Isparta'lı

30 Ağustos 2014 Cumartesi 15:01

Ne o Tarkan Bey, bakıyorum da vatandaşın bulunmadığı alanları çekip yayınlayınca,birilerine mesaj verdiğinizi düşünmüşsünüz. Bugün, ailecek oradaydık ve bayramımızı kutladık, hem de sessiz falan değil, gözlerimiz dolu dolu, gururlanarak alkışladık askerimizi, gazimizi, belediyemizi, devletimizi. Katılımın az olması seni memnun ediyor anlaşılan hele hele bu şekilde bir başlık ne TÜRK gazetecisine, ne de Isparta'lıya yakışmaz. Yorumu yayınlamanızı beklemiyorum çünkü yanlı haberde üstünüze yok!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR