19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA 2 MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

ISPARTA'DA 2 MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Isparta

ISPARTA'DA iki motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı.

Kaza saat: 15:00 sıralarında İstiklal Mahallesi Hacı İbrahim Parlar Caddesinde meydana geldi. 19 yaşındaki İsa Ahmet Pala yönetimindeki motosiklet ile 28 yaşındaki Mustafa Balaban'ın kullandığı motosiklet çarpıştı.Kazada sürücüler yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinegelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından İsa Ahmet Pala Şehir Hastanesi'ne Mustafa Balaban ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından polis soruşturma başlattı. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Anticehalet

19 Mayıs 2017 Cuma 03:04

Motorcu dediğin terbiyeli, disiplinli, akıllı, iyi ahlaklı ve iyi sözlü olmalı. Cehalet tehlike getirir, hem kendinize hem başkalarına.

Sav motorcu

19 Mayıs 2017 Cuma 00:40

Anticehaletmisin kim köpeksin bilmiyorum ama sen bu cesareti nereden alıyon sen kimsinde böyle konuşuyon biz motorcular burdayız ne yapabileceksiniz görelim bi gram beynin yok düşün biz motorcularda can taşyoruz ayıp

Anticehalet

18 Mayıs 2017 Perşembe 00:51

Ben de bütün günü motor üzerinde geçen 25 yıllık motor sürücüsüyüm. Motorculara olan yanlış bakışı eleştirmek için ironi yaptım. (İroni: Cahillerle alay etmek için tersini söylemek.)

isimsiz

17 Mayıs 2017 Çarşamba 23:40

o yorum yapip sacma sapan bilip bilmeden yazip durdugunuz insanlar suanda hastanede yasam mucadelesi veriyolar sacmalayip durcenize acin ellerinizide dua edin hepiniz ana kuzususunuz insanlarin arkasindan konusmayi birakin olcegi varmis allah yardimcilari olsun oan orda kaza olmasada baska bi yerde yine baslarina gelirdi allahin isi bu kimse bilemez....

Motorcu!!!

17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:53

Biz motorcular burdayız haydin gelin napa bilceniz fizuna ****urceniz hapsemi atcanız napcanız biz sizin gibiler yüzünden böyle olyoz sollamaya çıkıcaz yol vermek yok yanınızdan geçeriz sıkıştırırsınız size napmalı söyleyin sizin gibilere napılmalı önce siz motorcuları bi insan olarak bi sürücü olarak görün bakın nasıl olyo öle orda burda konuşmakla olmaz biyerin yerse gelir napa biliyosan yaparsın orda burda konuşmazsın herkezin yeri belli yurdu belli yapacaklar buyursun gelsin...!!!

Serhat Erdoğan

16 Mayıs 2017 Salı 22:41

sizin oğlunuz yok mu da böyle mal mal şeyler düşünebiliyorsunuz. Polis korkusuna böyle kazalar oluyor

Anticehalet

16 Mayıs 2017 Salı 19:35

Ehliyetsiz bütün motor sürücülerini yakalayıp Fizan'a sürelim, plakasız vb. motor kullananları hücreye atalım, kötü motor kullananları dövelim hep beraber. Bazı motorcuları da asalım, iyi olabilir böyle.

Batuhan K.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:40

Hemen tedbir diye başlık yazan arkadaş sen motorculara bu şekilde karşı olursan ve onlara karşı kötü bir davranışın olursa onlar seni cezasız bırakmazlar sen arabanda rahat rahat yayılarak giderken motor kullanıcılarını tehlikeye atıyosunuz sen ve senin gibiler.Bu yüzden motordan korkuyosunuz ve binmeye cesaret edemiyorsunuz.Trafikte bana denk gelmezsin İnşallah.

Vatandaş.

16 Mayıs 2017 Salı 18:14

Mimar Sinan Cad, Cumhuriyet cad,113 cad, Özkanlar ve ilerisi Shell kavşağı ,İstasyon cad vb gibi caddelere ara ara eskisi gibi fazla değil ikişer kişilik sivil trafik veya asayiş ekiplerinin görevlendirilmesi elzem oldu artık. Ne bu kardeşim ya, kırmızıda geç, kask yok, plaka gizle,eksoz açık v.s usandırdılar artık. Bizlerde motorsiklet kullandık,bizlerde genç olduk ama bu kadarda kural tanımazlık ,edep ve ahlak dışı işler yapmadık.Lütfen Emniyet yetkililerine ve Sn Valimize istirham ediyoruz.

Motokurye şefi

16 Mayıs 2017 Salı 18:07

Şu muhabbete bak biri kurye diğeri normal sürücü kurye kendi istikametinde ilerlerken diğer sürücü şerit değiştirerek sollamaya başlıyor. Karşı taraftan gelen kendi istikametini takip eden Motokurye ye çarpıyor. Araçlar dikkat etse zaten motor sürücülerine hiç bir sıkıntı olmaz motosiklet i araçtan saymayanlar varken adamlar naptin.

byhude

16 Mayıs 2017 Salı 17:47

bu motosiklet ve sarjlı bisiklet kullananları denetleyecek bir kurum yok mu, trafik şubesi ne yapar bilen yok, denetleme hiç yok plaka sigorta kask eksoz denetimi kesinlikle yapılmıyor, sadece çayboyu ve gökçay yollarında yapılsa günde 500 motosklet trafikten men edilir.

kuryelere dikkat

16 Mayıs 2017 Salı 16:34

bu kurye motorları ,sanırım pizzacı elemanı,kırmızı ışıkta yanımdan geçti gitti,korna ile uyardım , o an gittiydi,ilerden dönmüş gelmiş,hem suçlu hem güçlü,bana mı çaldın kornayı demezmi birde, valla infazım olmasa gömerdim o genci oraya ama ... kusura bakma ,sana değil o korna dedim.durum bu sayın yetkililer.

uslu

16 Mayıs 2017 Salı 15:29

Özellikle Özkanlar kavşağı civarında eksoz patlatma plaka saklama ışık ihlali gibi birçok ihlal yapılıyor.trafik polislerinin burada biraz daha önlem almasını istiyoruz.

B.Demir

16 Mayıs 2017 Salı 17:40

Yetkililer daha 300 m.lik Mimar Sinan caddesinde çift sıra park yapmayı engelleyemiyor ne iş ise...

veli

16 Mayıs 2017 Salı 14:57

Isparta trafiğinin en önemli sorunu motorsikletlerin denetimsizliği. 14-15 yaşlarındaki gençler kasksız ve kural tanımaz şekilde trafikteler.

ibrahim cetin

16 Mayıs 2017 Salı 14:24

bence oraya da kasis koysunlar benim bildiğim kadar kasis yok ****arda motorsikletliler çok dikatsiz davranıyor

Selim4

16 Mayıs 2017 Salı 14:13

Ya yeminle bu Isparta şaka gibi memleket. Tam bir teksas tam bir facia burada insanlar ne yer ne içer acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR