24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA'DA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta

Uşak'ta piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2 kişi,bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenerek Isparta'da polis tarafından yakalandı. Uşak polisine teslim edilen iki şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

 

Uşak'ta geçen 19 Aralık'ta bir konfeksiyon ile parfümeri mağazasından sahte parayla alışveriş yapıldı. Mağaza yetkililerin şikayeti üzerine Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ik işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.Görüntülerden piyasaya sahte para süren iki kişinin M.Y.(29) ve M.G. (49)olduğu belirlendi.

 

Uşak polisi, şüphelilerin isimleri ve kullandıkları otomobilin plakasını çevre illere de bildirdi. İki şüpheli Isparta'da polis tarafından fark edilip, dün yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada sahte olduğu belirlenen 20 adet 200 Euro'luk, 16 adet 200TL'lik, 2 adet 100 dolarlık banknot, yine sahte olduğu tespit edilen iki ayrı plaka ile iki sürücü belgesi ve sahte paralarla aldıkları tespit edilen toplam 12 bin 800 lira değerindeki çok sayıda kıyafet ve kozmetik ürünü ele geçirildi.

 

Uşak polisine teslim edilen iki şüphelinin çevre ilerdekidört ayrı mağazada da sahte parayla alışveriş yaptıkları tespit edildi.Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen M.Y. ve M.G.tutuklandı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR