19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA 2 AYLIK HATİCE NUR BEBEK KARACİĞER NAKLİ BEKLİYOR

ISPARTA'DA Coşkun ailesinin 2 aylık bebekleri Hatice Nur Coşkun, acil olarak karaciğer nakli bekliyor.

Isparta

Isparta’da yaşayan Nuran ve Musa Coşkun çiftinin kızları Hatice Nur Coşkun, 2 aylıkken SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji polikliniğindeki muayenesi sonrasında hastaneye yatırıldı. Yapılan tahlil ve tetkikleri sonrasında karaciğer biyopsisi yapıldı. Hekimler tarafından karaciğer nakline karar verildi.

Şu anda İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine yatırılan Hatice Nur Coşkun bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Hatice Nur bebek için Sağlık Bakanlığı Organ Nakil Bilgi Bankasına kayıt yaptırıldı ve Ege Üniversitesi’nde bekleme sırasına alındı. Hastanın yakınlarından donör olabilecek 2 kişinin yapılan tahlilleri sonucunda doku uyuşmazlığı sebebi ile nakil yapılamadığı öğrenildi.

Organ Nakil Bilgi Bankasında kaydı olmasına rağmen durumun acil olması sebebi ile gönüllü bağışçı olabilecek donörlere ihtiyaç duyuluyor. Hastanın kan grubunu B Rh (+) pozitif. 18-45 yaş arası sağlıklı kişiler gönüllü olarak donör olmak isterlerse, hasta yakınları ile 0 538 486 46 36 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

olay yeri

11 Ocak 2018 Perşembe 07:48

allahtan acil şifalar dilerim, en kısa zamanda sağlığına kavuşur ailesini sevindirir bebiş..

vatandas

11 Ocak 2018 Perşembe 00:21

Allah acil sifalar versin ben vermek istiyom bi hayat kurtarmak cok önemlidir

Özlem

10 Ocak 2018 Çarşamba 22:05

Ben donör olmak isterim ama kan grubunun aynı mı olması lazım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR