27 Nisan 2024 Cumartesi

Günaydın’dan anlamlı günde anlamlı ziyaret

Günaydın’dan anlamlı günde anlamlı ziyaret

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın beraberinde İl Başkanı Topçu ve Milletvekili Sönmez ile birlikte Emniyet Müdürlüğü ve Adliyeyi ziyaret etti.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geceleri kahvehane ve ev ziyareti ile mahalle buluşmalarında vatandaşlarla buluşan Günaydın gündüz programında ise kurum ziyaretleri yapıyor. 
Başkan Adayı Günaydın 18 Mart Şehitler Haftası’nda, beraberinde MHP İl Başkanı A. Önder Topçu ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez ile birlikte Emniyet Müdürlüğü ve Adliye ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak’ı makamında ziyaret eden Günaydın burada çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Emniyet teşkilatının fedakarca ve gayretli çalışmaları ile Isparta’nın her zaman bir huzur kenti olduğunu söyleyen Günaydın, “18 Mart Şehitler Haftamızda Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret etmek istedim. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Polisimiz 24 saat boyunca canla başla, halkımızın huzur ve refahı için çalışıyor. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az” dedi.
Günaydın, görev yaptığı 15 sene boyunca Emniyet Müdürlüğü’ne her türlü desteği ve kolaylığı canla başla yaptıklarını söyleyerek, “Emniyet Müdürlüğü binamızın bulunduğu bu alanı da biz tahsis etmiştik. Ayrıca MOBESE sistemi kurulurken ilk maddi katkıyı yapan kurumda bizdik. Emniyetimize ne kadar çok destek versek yine de azdır” dedi.
Belediye Başkan Adayı Günaydın, İl Başkanı Topçu ve Milletvekili Sönmez daha sonra Isparta Adliyesini ziyaret ettiler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR