27 Nisan 2024 Cumartesi

Bunları yemeyiz

Bunları yemeyiz

Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Fatih ve Zafer Mahalleleri mitinginde vatandaşlarla buluştu.

Mitingte konuşan AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eserleri olmayanların çamur atmaya çalıştığına değindi. Gökgöz, “Şimdi eser ve hizmetlerini yarıştıramayanlar sahaya gelip de ne diyecekler onu demedi, bunu demedi, onu götürdü, bunu götürdü yemezler. Bunları yemeyiz. 5 yıllık süreç içerisinde Şükrü Başkan ve ekibi Isparta’mıza sayısız eser kazandırdı. 150’den fazla projeden bahsediyoruz. Beraberce hizmet ettik. ‘Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları yapar’ dedik. Cumhurbaşkanımız koşarken bizlere yürümek yakışmaz. Önümüzdeki süreç içerisinde Şükrü başkanımız ve diğer belediye başkanlarımızla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeter ki siz güçlü desteğinizi eksik etmeyin, yeter ki siz bizim yanımızda olun. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımızı güçlü desteğinizle karşılayalım” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ömer

18 Mart 2024 Pazartesi 07:47

tramvay ne oldu vekilim piknik yeri yapmak değil belediyenin trafik sorunu çok yapılan o parklara çok paralar yerine daha büyük işler yapılır yazık

Ahmet

18 Mart 2024 Pazartesi 00:59

Bunları söyleyen siz misiniz vekil bey

Gerçekleri söyleyen

17 Mart 2024 Pazar 23:04

Şükrü başkanım herşeyi kendi başardı ve Recep vekilimin destekleride çok oldu.,emek verdiler mücadele ettiler.Sayın Bilgiçin vekilliği sırasında hiçbiriniz şükrü başkanıma destek vermediniz.Sanki gerçekten bu yapılanlarda emeğiniz varmış gibi poz kesiyorsunuz.Rabbim bir dahaki dönemi sizlere vekil olarak nasip etmesin düsün ıspartanın yakasından.

Ahmet Fevzi Altunbaş

17 Mart 2024 Pazar 15:01

İki dönemdir Ispartaya ne katkın oldu da konusuyorsun

Isparta2002

17 Mart 2024 Pazar 14:46

İki dönemdir millet vekilisin lsparta için şunu yaptım de çanımı ye Danışmanın işi götürüyor Maşallah önceki dönem millet vekili Danışmanları Sizin Danışman boş durmuyor yapmayın Budurum AKP adını kötü duruma düşürüyor Isparta Cumur Başkanım gelecek Eline Not vereceğim.

AZİZ NESİN

17 Mart 2024 Pazar 14:08

NE YAPTINIZ ISPARTAYA ASANSÖRCÜ 22YILDA ANLATINDA BİZDE BİLELİM

Ferdi

17 Mart 2024 Pazar 13:55

Kopuyorum bunlara ya vallaha bak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR