18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA SON SAYIYI VALİLİK AÇIKLADI

ISPARTA'DA SON SAYIYI VALİLİK AÇIKLADI

Isparta

Isparta Valiliği FETÖ soruşturmaları kapsamına ilimizde görevden ihraç edilen, açığa alınan ve iade edilen personel sayısı ile itiraz dilekçe sayısını açıkladı.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kemal Kurt

24 Mart 2017 Cuma 20:45

Hatalı veya kasıtlı işlemler ile milletin huzurunu bozanlara dokunmadığınız sürece kimseyle mücadele ettiğinize inandıramazsınız. 500 kişiyi açığa alıp dörtte birini iade ediyorsan sende bir sıkıntı vardır bizim oğlan. Bırakın çene çalmayı.

Vatandaş

24 Mart 2017 Cuma 11:05

Açığa alınan veya ihraç edilenlere yönelik adli işlemler başlatıldı mı? Bunların firar etme ihtimaline karşı tedbirler alındı mı? Bir de bunların ad soyadları lütfen..

Kemal Kurt

24 Mart 2017 Cuma 20:54

Merak etme vatandaş aldılar gerekli tedbirleri. Yanlışlıkla görevden alıp bir süre sonra iade ettikleri MASUM insanlar bile bir yere kıpırdayamıyor. İliklerine kadar hissediyorlar OHAL'i.. Bence iade ettikleri insanları ve hangi sebeple görevden uzaklaştırıp hangi sebepler iade ettiklerini de açıklasınlar. Açıklasınlar da hep beraber görelim akı karayı..

VALİ BEYE

24 Mart 2017 Cuma 09:13

ISPARTA BELEDİYESİNDEN ATILAN 8 KİŞİ Yİ NASIL BİR ARAŞTIRMADAN GECİRMİŞLERDE ATMIŞLAR? İÇLERİNDE ALAKASI DAHİL OLMAYAN İNSANLAR VAR.YUSUF ZİYA İÇİN RAHATMI? VİJDANIN SIZLIYORMU ?DİĞER BELEDİYEDEKİ ASIL FETÖÇÜLERİ ORTAYA NEDEN ÇIKARTMIYORSUN KORKUNMU VAR?

Millet

24 Mart 2017 Cuma 09:01

İnsanlıktan çıkmış paranoyak fetöcülerin tankla uçakla ateş ederek canına ve malına zarar verdiği milletimizin mağduriyeti nedense Isparta’da pek konuşulmuyor. Uyuma numarası yapan fetöcülerin saklanmak için denemediği manipülasyon nerdeyse kalmadı. Aylardır yakalanma korkusu saran hain fetöcülerin 15 Temmuz gecesi ne yaptığına bakar mısınız: Maide Suresi 32. ayette “Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur"

Habib Hakverdigil

24 Mart 2017 Cuma 01:40

Haksız yere insanları işten atanlar,attıranlar,tutuklayan veya vesile olanlar Allah katında hesap veremeyin inşaallah

Adaletli olun

23 Mart 2017 Perşembe 22:22

Yahu anlamış değilim Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında çalışanların suçu ne? Sayın Valimiz bu kadar pervasızca ve usulsüzce bir duruma neden müdahalede bulunmuyor. Bilen var mı bunun cevabını? OHAL bitmesi mi gerekiyor. Peki bu 8 kişiyi birden işine son veren müdürü incelediller mi.. mültecilere nerede ikamet ettirildi vs

Teacher

23 Mart 2017 Perşembe 21:47

Mağduriyetleri giderinde mümkünse onlarla gurur duyun. Var mısınız.

şahin TOPRAK

23 Mart 2017 Perşembe 21:11

ŞU SÜREÇTE ÜSTADIN SÖZÜ TAM YERİNE OTURDU.İKİ ÇESİT İNSAN VARDIR BİRİ ZAMANIN ADAMI SİZ BUNA PİYASANIN ADAMI DİYEDE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DİĞERİDE ALLAH'IN ADAMI NE GÜNLER YA RABBİM HAMDOLSUN MAHKEME İ KÜBRADA HESAPLAŞMAK DİLEĞİYLE

utanc tablosu

23 Mart 2017 Perşembe 18:32

kardesim nedir bu, su urunlerinden tut ebelige kadar herkesin kanina girilmis, arkadas, kimse kusura bakmasin bunlara inanan akil fukarasi varsa biz coktan bitmisiz, dunyada akli basindan hicbir ulke FETO'ya inanmiyor, inanlar da sadece bizim gibi 3. dunya ulkesi, bir baltaya sap olamamis kabile devletleri, bizim memleketin en buyuk dusmani buna inanan cahiller guruhu, yaziklar olsun.

Adalet Adalet Adalet

23 Mart 2017 Perşembe 17:48

15 Temmuz süreci sonrasında ne olduğu, kim olduğu belirsiz kişilerin şikayetleri ve hiçbir delil olamadan makul şüpheyle fetö ile uzaktan yakından alakası olmayan kişileri leblebi gibi açığa alan kurum yetkilileri şuanda kendi g.t korkularından kimse için iade kararı alamıyor. Elinizi vicdanınıza koyun.Adalet bir gün size de lazım olur.

sabır ya hu

23 Mart 2017 Perşembe 17:35

22 temmuzdan beri açıkta bekliyoruz daha neyi bekliyor iade etmek için sayın valimiz anlamış değiliz. Sırf Yalvaç savcılığının bırakın ilde Türkiyede görülmemiş yaptığı işlemden dolayı. bakanlık bile adli kontrol şartıyla serbest kalanları iade etmişken valilik bakanlığın bilmediği bir şey mi biliyor da iade etmiyor bizi, lütfen bir Allahın kulu bu soruya cevap versin canımı yesin, ya sabır der daha da bekleriz.

BEKLEYİN

23 Mart 2017 Perşembe 17:10

Birine mi kızdınız. İki kişi ihbarda bulunun. Müdür de, o kişiye gıcık ise, Valiye göndersin, Vali açığa alsın. Nasıl olsa olağanüstü hal var. ihbar edenin de, açığa alanın da sorumluluğu yok. AMA UNUTTUKLARI BİR ŞEY VAR. HER ŞEYİN ÜSTÜNDE HAKİMLERİN HAKİMİ OLAN YÜCE ALLAH bir gün bütün bunların hesabını soracak. Hem bu dünyada, hem ahirette. Bekleyin.

SERZENİŞ

23 Mart 2017 Perşembe 15:41

HELAL OLSUN GURUR TABLOSU MU DİYELİM YOKSA NE DİYEYİM BİLEMEDİM AĞAÇ KÖKÜ YEDİLER Mİ ACABA AYAKKABI MI BOYUYOLAR SOTE YERLERDE HAYIRLISI BE KADERE İTİMAT ET Kİ RAHAT EDESİN VESSELAM

KRİTER HERKESE EŞİT OLSUN CANIMIZI ALIN

23 Mart 2017 Perşembe 14:24

CANIMIZI ALIN AMA ADALETLE OLSUN LÜTFEN- OKULDAN DOLAYI BİRİ İHRAÇ - BİRİ GÖREVDE İKİ HEMŞİŞRE

Halk

23 Mart 2017 Perşembe 14:22

Şimdi bu listenin 24 Mart AKP mitinginden bir gün önce açıklanmış olması acaba bir yerlere mesaj vermek mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR