25 Nisan 2024 Perşembe

İSMİNİ DEĞİŞTİRİYOR!

ISPARTALI emekli edebiyat öğretmeni Şafak Sevin, HDP milletvekili Şafak Özanlı ve CHP milletvekili Şafak Pavey'e tepki olarak ismini değiştirmeye karar verdi.

Isparta

İsim değişikliği işlemleri için Isparta'ya gelerek açıklamalarda bulunan Sevin, "Bir sosyal paylaşım sitesinde HDP milletvekili Şafak Özanlı'nın terör örgütü PKK'ya yiyecek yardımı götürürken yakalandığını okudum.Bir gün önce de CHP milletvekili Şafak Pavey'in HDP'ye oy verdiğini öğrendim" dedi.

Bu kişilerle aynı ismi taşımak istemediği için adını değiştirmeye karar verdiğini belirten Sevin, bir vatandaş olarak ülkeyi bölmeye çalışanlara ve söz konusu milletvekillerine tepkisini bu şekilde gösterdiğini kaydetti.  Sevin, ismini babasınınkoyduğunu anlatarak, adını İstiklal Marşı'nda geçtiği için 50 yıl boyunca şerefletaşıdığını dile getirdi. Sevin, "Vatanımı bölmeye çalışan insanlarla birlikte ismimin anılması benim için çok üzücü" diye konuştu.  Bölücülere artık birilerinin "dur"demesi gerektiğini ifade eden Sevin, adını "Vatan" olarak değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

11 Eylül 2015 Cuma 16:18

paralelciler dersane nöbetçileri toplanmış chp,hdp savunması yapıyorlar siz 24 saat tayyip Erdoğan görüyorsunuzdur herhalde.

iki

11 Eylül 2015 Cuma 09:46

CHP LİLER DEN BAZILARI HDP YE OY VERMEDİLER DE NASIL OLDU DA BARAJI GEÇTİLER..HDP YATSIN KALKSIN CHP YE DUA ETSİN..YAA BÜTÜN ÜLKE BİLİYOR.HDP NERDE CHP ORADA.. ASKERLER DİYORLAR CİZREDE ÇOK SAYIDA MAYIN VAR TEHLİKE YÜKSEK DİYOR..CHP İNADINA CİZREYE GİRMEK İSTEYEN HDP YE DESTEK OLMAK İÇİN VAR GÜCÜ İLE HDP NİN YANIN DA OLMAYA DEVAM EDİYOR...ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL...

burman

11 Eylül 2015 Cuma 09:29

c..h..p. ve h..d..p ye birim verenler utansın.diyorum.. ben mhp ye oy vermiş biri olarak çok pişman olduğumu söylemek isterim..nedeni ise biz mhp ye koalisyon kur diye oy verdik.zaten mhp nin tek başına iktidar olması mümkün değildi.bunu herkes biliyordu.zaten 2 tane hdp li bakan. mhp nin sayesin de bakan oldu. Mhp hayır demeseydi hdp ye laf düşmeyecekti.ama bunun mhp 7 haziran dan sonra bu ülke için elini taşın altına koymadı..tabiki mhp ye oyvermiş biri olarak bunları görmezden gelemeyiz..

.

11 Eylül 2015 Cuma 08:48

hangi parti olursa olsun bir emek vardır.lütfen bu emeğe saygılı olun.yok chp li vekil hdp oy vermiş ONDAN DİYOR elinde kanıt varmı..HERHANGİ BİR siyasi partinin bir milletvekili kendi partisi duruRken başka partiyi oy VERMEZ........!!!!

gereksiz

11 Eylül 2015 Cuma 08:04

çok gereksiz bir iş bu reklam yani bizene değiştirirsen değiştir vefat edenlerimize faydan mı var

öğretmen

11 Eylül 2015 Cuma 02:51

Öteki şafağı tanımam da sen Şafak Pavey'in tırnağı bile olamazsın!..

yezitler

10 Eylül 2015 Perşembe 21:33

Emine mi yapıcaksın yok yok sümeyye koy. Esma yıda göbek adın yap. Yıldızın parlar.

vatandaş

10 Eylül 2015 Perşembe 21:11

keşke emekli olup böyle bir nedenle isminizi vatan olarak değiştireceğinize mesleğinize devam edip vatanını seven nesiller yetiştirmeye devam etseymişsiniz...

Doğrucu davut

10 Eylül 2015 Perşembe 19:31

Şafek Pavey' in HDP' ye oy verdim diye bir beyanatı yok. Keşke internette yayılan her habere inanmasaymış kendisi;Şafak Pavey: ‘CHP’den başka hiçbir partiye oy vermedim’CHP İstanbul MV ve TBMM Başkanvekili Şafak Pavey, son günlerde sosyal medyada hakkında çıkan HDP’ye oy verdiği yönünde yürütülen propagandaya yönelik yazılı bir kamuoyu açıklaması yaptı.Kamuoyuna saygıyla duyurulur;“Büyük acımız karşısında boğazlarımız düğümlenmiş, zerre teselli sözcüğü bulamazken ve tarafsız olunması

iyi salladık

11 Eylül 2015 Cuma 07:38

hdp heyetini seçimden sonra kabul ederken birlikte iyi salladık diye öven şahıstan bahsediyordunuz demi?

ıspartalı

10 Eylül 2015 Perşembe 18:53

milletin çok umurundaydın değiştireceksen değiştir oraya birde resmini koyup reklamını falanmı yapıyorsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR