25 Nisan 2024 Perşembe

İSMAİL BACAK NE ZAMAN İSTİFA EDECEK?

İSMAİL BACAK NE ZAMAN İSTİFA EDECEK?

Isparta

 

Isparta Merkez doğumlu lise yıllarından beri ülkücü davaya hizmet eden İsmail Bacak'ın facebook'taki paylaşımdan yola çıkarak istifa haberini yapmıştık. İsmail Bacak gazetemizi arayarak henüz istifa etmediğini ama yakında istifanın gerçekleşeceğini ve o zaman bizlerle paylaşacağını bildirdi.

Yaklaşık 1,5 yıldır Meral Akşener'in kuracağı partiye desteğini açıkla dile getiren İsmail Bacak şehrimizin ülkücü camia içinde en çok tanınan isimlerindendir. Isparta halkının büyük çoğunluğu ile iyi ilişkiler içinde olan ve sevilen İsmail Bacak MHP'den aday adayı olmuş ama aday gösterilmemişti. Biz gazetecilerin o dönemlerde yaptığı araştırmalarda Isparta halkının adaylar içerisinde adının olması istenen kişiydi. İsmail Bacak MHP'de gerçekleşmeyen adaylığı Merak Akşener'in kuracağı partide gerçekleşir umudu taşıyoruz.

Kendisinin yapıcı ve ılımlı bir insan olmasından dolayı her kesimle iyi ilişkiler kuracağını düşünüyoruz. Kendisi sağ görüşü temsil etmesine rağmen sol görüşü veya diğer görüşleri destekleyenlerle de kolaylıkla anlaşabilen bir kişi olarak tanıyoruz. Bir görev verildiği taktirde de başarılı olacağına inanıyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuleönülüye cevap

16 Eylül 2017 Cumartesi 23:40

Dünyadan Bi haber yaşayan kuleönülü isimli arkadaş gibi insanlar da var. 2 yıl öncesine kadar fetöyü başımıza çıkaranlar değil de Meral Akşener mi yani fetöcü. Neyse biz yine de senin düşüncene saygı duyuyoruz sen de böyle büyük adamlara saygı duy.

Alaybey

15 Eylül 2017 Cuma 17:54

İnsanlar akıllarına estiği gibi karşısındakine erganakoncu,darbeci,fetöcü,terörist damgasını yapıştırıyorlar .Peki sen necisin kardeşim.ayıptır günahtır.insanlar suça bulaşmış sa kanun karşısında hesaplarını verirler.İftira büyük günahtır.

KULEÖNÜLÜ

15 Eylül 2017 Cuma 15:40

senin gibi birine fötöcü meral lin arkasına düşmek hiç yakışmadı yakıştıramadım da

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR