25 Nisan 2024 Perşembe

İSİM BENZERLİĞİ YANLIŞ ANLAŞILDI

Bomba 32'nin gün içerisinde yayına verdiği "Ankara'yı şok eden FETÖ listesi" haberinde Isparta eski Valisi Memduh Oğuz'un isim benzerliğinde dolayı yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği ve gerçek Memduh Oğuz'un ise Konya'da Avukatlık yapan olduğu ortaya çıktı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinenIsparta Eski Valisi Memduh Oğuz'un bu haberde şehven yer aldığını belirtir kendisinden özür dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

doğrucu

10 Ocak 2016 Pazar 14:07

Sayın eski valimizi, Isparta'da yapılan Türkçe Olimpiyatlarında heyecanla ev sahipliği yaptığını, " okyanus ötesindeki zat'a selamlar olsun" diye mesaj gönderdiğini, sizin sitenizden öğrenmiştim. Sayın vali; paralel değil, tam bir çapraz.

usta

08 Ocak 2016 Cuma 18:44

cumhurbaşkanını töhmet altında bırakıyorsunuz. sayın cumhurbaşkanı bu eski valinin ne olduğunu biliyor. bu adamı cumhurbaşkanını kullanarak aklamaya çalışıyorsunuz. aklınızı başınıza alın. bunun karşılığını görürsünüz. naçizane tavsiye.....

kerevit

08 Ocak 2016 Cuma 18:19

Ne yani eski rektorün kankisi ve numanın yakın dostuymuşda paralelci değilmiymiş. Bak seeen neyse sehven olur böyyle şeyler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR