26 Nisan 2024 Cuma

İŞÇİLER PROTESTO ETTİ

Isparta'da Akedaş'tan çıkarılan 36 güvenlik işçisi bir araya gelerek, işten çıkarılmalarını protesto etti.

Isparta

AKEDAŞ % 40 küçülmeye gidiyoruz diyerek 36 güvenlik görevlisinin işine son vermesinin ardından işçiler bir araya gelerek bu kararı protesto etti. Kaymakkapı Meydanı'nda buluşan işçiler, AKEDAŞ'a tepki gösterdiler. Bu soğuk kış gününde işsiz kaldıklarını belirten işçiler, kendilerine ise daha önceden işten çıkarılmaların haber verilmediğini ve bir anda işlerine son verildiğini belirterek, tepkilerine dile getirdiler. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğirdirli

16 Şubat 2016 Salı 08:25

yaa kaç yıl çalışmışlar ona göre düzen kurmuşlar okulmu, kredimi,kiramı, faturalarmı, yiyecek içecekmi. kış günü hangi birine yetişecek bu insanlar. TAMAMEN daha fazla para kazanmak için mağdur ettiniz bu insanları zarar sözkonusu bile olamaz.acaba rahat uyuyabiliyomusunuz.vicdanınız sızlar umarım.

Zam

15 Şubat 2016 Pazartesi 22:27

Elektrik faturaları can yakıyor. Basının sesi çıkmıyor. Bu Nasıl iş anlamadım. Eskiden 40-50 TL olan faturam bunlardan sonra nerdeyse iki katına çıktı. Hala zarar ediyoruz diye işçi çıkarıyorlar. Kimsenin sesi çıkmıyor. Galiba problem sadece benim evimde.

hüzün

15 Şubat 2016 Pazartesi 22:15

Kisgunu allah korusun

kaptı

15 Şubat 2016 Pazartesi 22:14

Haber yapiyonuz yorum yaziyoz haberkapatiliyo anlamadim yahaber yapmayın yada...olmuyo şu insanlarin evleri kira cocuklari okuyo evlenecekler vs ey mudurler patronlar cebinizin biri onlarin hakki ekmeginizin yarisi onlarin olsun gercekten süt icen bebislerin duasi hemduunyada hem ahirette size yeter dua alalim cok kazanmak mutlulukolnasin

İ Akcer

15 Şubat 2016 Pazartesi 22:11

Her turlu suçlu aedas o kadar insan ne yapar

..

15 Şubat 2016 Pazartesi 13:23

yazık günah şu insanlara vicdansızlar kendileri milyarlar kaldırıp yiyor üçkuruş verdikleri işçileri işinden çıkarıyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR