26 Nisan 2024 Cuma

ISBAŞ ÜRETİMİNİ ARTTIRDI

Çalışmalara hızlı başlayan Yeni Genel Müdür ÖmerGürakan, günlük 47 bin adet bims olan üretimi 70 bine çıkardı. Hedef: tam kapasite üretim ve Ege, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu pazarına hakim olmak.

Isparta

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın ISBAŞ A.Ş'nin direksiyonunu emanet ettiği Mali Müşavir, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ömer Gürakan, kısa vadedeki bazı düzenlemeler ve uygulamalarla bimsblok üretimini artırdı. 2 ay gibi kısa sürede bims üretimini yüzde 40 oranında artıran Gürakan, orta vadede tam kapisite üretime geçip, şirketin pazar payını artırmayı hedefliyor.

ISBAŞ Genel Müdürü Gürakan, şu bilgilendirmeyi yaptı:

İŞGÜVENLİĞİ

ISBAŞ A.Ş. öncelikle işgüveniği ve personelin konforlu ve riskleri azaltılmış ortamda işlerini yapabilmesi adına gerekli girişimler yapıldı. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüm eksikler giderildi. İkinci aşamada giderlerin azaltılması ve daha verimli araçların yenilenmesi ve bakım onarım ve enerji maliyetlerini düşürmek için çalışmalar başlatıldı. Enerji maliyeti yüksek ve sahada sürekli çalışan forklift vb. araçların yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

HEDEF: TAM KAPASİTE

Finansal ve idari açıdan kısa, orta ve uzun vadede yeni planlamalar yapılıyor eksik kadrolar için nitelikli personel alımları ve yeni finans ve teknik kadrolar oluşturmak için çalışmalar hızlandırıldı. Mayıs ayının başında %17 olarak planlanan üretim artışı gerçekleştirilidi ve 2 aşamada %10 üretim artışı ile toplamda haziran ayından itibaren %27

üretim artış hedefi gerçekleşti. Temmuz ayı itibariyle üretim artışımız yüzde 40' a ulaşmıştır.

Günlük 47000 adet seviyelerinde olan bimsblok üretimi yaklaşık 70000 adet seviyesine ulaştı. Bundan sonraki hedef tam kapasite ile çalışmak için gerekli planlamaları yapmak ve sevkiyatları daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek. Isparta haricinde Ege Bölgesi, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu’da pazar payımızı artırmak ve bu bölgelerde pazara hakim olmak.

Yeni dönemde bütün bunları 2016 yılının ilk 6 aylık döneminde gerçekleştirmeyi umuyor ve daha kurumsal ayakları yere basan ve Isparta Belediyesi’nin amiral gemilerinden olan ISBAŞ A.Ş’yi hak ettiği yere getirmek adına çalışmalarımız devam edecektir."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bırak kapasiteyi

04 Ağustos 2015 Salı 11:54

Kendine sevgili başkanına ne kadar artırdın payları ondan haber ver sen..Bide ciroyla yaptığınız zararları açıklasan hani muhasebeci sinya

ömer mert şan

01 Ağustos 2015 Cumartesi 08:32

Adamlar çalışıyor üretiyor. Takdir ediyor kutluyorum

ahmet d.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 08:29

Ispartada böyle çalışkan becerikli insanlarin varlığı bizi gururlandiriyor. Devam edin ömer bey halk sizinle.

ayse

01 Ağustos 2015 Cumartesi 08:25

Kaliteli ve sağlıklı ürün üretiyorlar.şimdi aynı sekilde sivada yapiyorlar helal olsun.tebrik ediyorum .

Yalanın

31 Temmuz 2015 Cuma 23:15

Hani bu fabrika iki yıldan bu yana tam kapasite çalışıyordu. Bu adama göre yüzde kırk artmışsa kapasitesinin yüzde kırk üzerinde olması gerekiyor. Kimin sözü doğru kimin yalan. Ya sahiden birde yaptığınız karımbir açıklayın, pardon yaptığınız zararları demek istedim. Anlayana "................

Metin

31 Temmuz 2015 Cuma 22:36

Bu kadar kısa sürede ısbaşı bu kadar ileri taşıması gerçekten kaydadeğer tebrikler ÖMER bey Allah yardımcınız olsun

Namık sezen

31 Temmuz 2015 Cuma 15:17

Valla helal olsun adam işi biliyo tebrikler ömer bey

Ahmet yilmaz

31 Temmuz 2015 Cuma 15:17

Iste belediyemize yakisan yazilar.bazilari gelir fabrikayi satar bazilari da boyle uretim arttirir.ispartamiza boyle hayirli mudurler lazim.isparta adina tesekkur ederiz.

Türkan korkmaz

31 Temmuz 2015 Cuma 15:13

Vizyonu geniş insanlarla yönetilince kalitede artıyor güvende çoğalıyor helal olsun

Murat

31 Temmuz 2015 Cuma 10:33

Ispartanın evlatları başka Çalışıyor tebrikler ömer abi.daha iyilerini yapacağını biliyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR