23 Nisan 2024 Salı

İŞADAMI UÇMAN'DAN EN ANLAMLI ZİYARET

İşadamı ve siyasetçi Hüseyin Uçman, Anneler Günü’nde Şehit Astsubay Yüksel Eryiğit'in ailesini ziyaret ederek ellerini öptü. Hayır dualarını aldı.

Isparta

İşadamı Hüseyin Uçman, Anneler Günü nedeniyle bir diziziyaretler gerçekleştirdi. Şehit Astsubay Yüksel Eryiğit'in annesi Hacı Şehriban Eryiğit ve babası Hacı Mehmet Eryiğit’i ziyaret etti. MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özgüleş, Fatih Mahallesi Muhtarı Mesut Gürfidan, Isparta Mahalle Anneleri Dernek Başkanı Güler Emine Gürfidan ile birlikte ziyarette bulunan Uçman uzun süre aile ile sohbet etti.

Uçman açıklamasında ise; “Değerli Ailemizin her zaman yanındayız, bu memleket için canını hiçe sayma erdemini taşıyan değerli evlatlarının az da olsa yokluğunu hissetmemeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, milletimizi millet olma şuuruna eriştiren bu kutsal değerlerimize sahip çıkmak, bizim en öncelikli vazifelerimizdendir.Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diler, mekanının cennet olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

M

10 Mayıs 2016 Salı 13:59

ANASINI BABASINI BİLMEM AMA AKŞENER ANNESİ GELİNCE ONU ODAYA KİLİTLEYECEK.

gülkentli

10 Mayıs 2016 Salı 00:23

Acaba,annesinin yada kayınvalidesinin elini öpmüşmüdür.hiç zannetmiyorum.siyaset yapıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR