27 Nisan 2024 Cumartesi

İSA YALÇIN EMNİYETTE

MHP İl Başkanı İsa Yalçın usülsüz dinlemelerle ilgili 'mağdur' sıfatıyla dün 2.kez emniyete ifade verdi.

Isparta

Daha önce de emniyetteki yasa dışı dinlemelerle ilgili 'mağdur' sıfatıyla ifade veren Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ın dün de Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde aynı konuyla ilgili ifadeye davet edildiği öğrenildi.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan döneminde yasa dışı dinlemeler gündeme gelmişti. Bir çok siyasetçi, bürokrat, işadamı ve gazetecinin usulsüz dinlemelere takıldığı ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili daha öncede emniyette mağdur sıfatıyla ifade veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, dün de Isparta Emniyeti'nde mağdur sıfatıyla ifade verdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın yeniden ifadeye davet edilmesi, 10 polisin önleyici dinleme ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla gözlatına alınmasının ve tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmesinin ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜVEN

25 Ocak 2015 Pazar 09:34

İfadesinde şikayetçi olmadığını söylemiş.Neden korktun sayın yalçın yoksa belediyedeki görüşmelerinlemi tehdit edildin KORKMA arkadaş bu kadar

rte

24 Ocak 2015 Cumartesi 14:17

watsap kullanin dinleme olmuyor

Mahmut Yılmaz

24 Ocak 2015 Cumartesi 09:58

Ulan parelelciler İl başkanını dahi dinliyorsunuz,hala utanmadan yazıyorsunuz,be gafiller

Gözlemci

23 Ocak 2015 Cuma 13:53

Bomba 32 nin haberlerini abartması okuyucuların gözünden kaçmıyor. Dikkat çekmek değil bu.Abartma.Böyle sıradan haberleri"Şok şok şok" olarak değerlendirirse Yarın çok çok önemli gerçekten şok yaratacak bir haberi okuyucu nasıl olsa yine abartma diye atlayabilir. Ölçüyü kaçırmamak gerekli.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR