24 Nisan 2024 Çarşamba

İSA DİNÇTÜRK ADAY ADAYI OLDU

İSA DİNÇTÜRK ADAY ADAYI OLDU

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli isimlerinden, şehrin yakından tanıdığı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Başarılı bir siyaset ve iş geçmişi bulunan Dinçtürk bu tecrübesini Ispartalılar için TBMM’de kullanmak istiyor. Cumhuriyet HalkPartisi, Türkiye Cumhuriyeti demek, Türkiye Cumhuriyeti de, Cumhuriyet HalkPartisi demektir diyen ve yola çıkan Eczacı Dinçtürk, partisini ülkenin kuruluşuna imza atmış dev çınar olarak nitelendirdi.

1967 doğumlu, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan İsa Önder Dinçtürk, aday adaylığı hakkında şu görüşlere yer verdi;“Siyasete dün girmiş biri değilim. Yaklaşık olarak 25 yıldır aktif siyasetiniçerisindeyim. Bazen bana soruyorlar neden CHP diye? CHP demek, TürkiyeCumhuriyeti demektir. Yine Türkiye Cumhuriyeti demekte CHP demektir.  Ne yazık ki günümüzde devleti yönetenlerde buözellik kalmadı. Devlet ciddiyeti içerisinde büyüdüğüm ve CHP bilincini kendime hayat tarzı edindiğim için, iktidara giden bu yolda Ispartamıza hizmet için bende varım. 48 yıllık yaşamımı sosyal demokrat yolda devam ettirdim. Çizgimdeen ufak bir sapma olmadan sonsuza kadar devam edecek. Isparta’nın Aksu ilçesinden 18 yıl eczacılık yaptım o ilçemizde CHP’nin kuruculuğunu ve ilçe başkanlığını üstlendim. 2008 yılında Isparta’ya gelerek Yedişehitler Mahallesi’nde eczacılık mesleğime devam ediyorum. Aksu’da ki ilçebaşkanlığımdan sonra 6 yıl CHP İl Yönetimlerinde görev aldım. Yine CHP’deMerkez İlçe Başkanlığı ve kurultay delegeliği de yaptım. Ayrıca 1997 yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Isparta Şubesinin kurucuları arasında yer alıyorum. Isparta Eczacılar Odası, Yakaavşar ve Karağı Köyleri Kalkındırma veYaşatma Dernekleri, Yürüme Engelliler Derneğinin de aktif üyesiyim.Arkadaşlarımızla birlikte Isparta ADD Şubesinde üyelikte de bulundum. Ailemden ve kültürümden gelen CHP’liliği sonsuza denk sürdüreceğim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan kara

18 Şubat 2015 Çarşamba 11:28

İyi hoş adamdır bilgili kültürlü donanımlı kesinlikle oy vereceğim bir güzel insan...

Bojuware 201

17 Şubat 2015 Salı 10:50

Ispartayı geç TC merkez sol yönetim dönemine ihtiyacı vardır. Kurumlar kendi ara hiyerarşisini sağlamalı inanan inanmayan sağ sol kürt laz çerkez birbirini kabul dönemi başlamalı bu da sol la olur. Çalan hırsız sabıkalı şeytanın kucağındaki iblisler ve makarnacı zihniyet dönemi bitmeli yoksa. KAÇINILMAZ TC ARJANTİN modeli.Yularlı makarnacılar bunu anlamalı .

ispartali

17 Şubat 2015 Salı 07:21

İsparta için faydalı olacağına inanıyorum genç donanımli bilinçli isparta nin isa bey gibi genç soluklara ihtiyacı var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR