19 Mart 2024 Salı

İŞ MAKİNESİNİ YAKTILAR

İŞ MAKİNESİNİ YAKTILAR

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde doğalgaz boru hattı döşeme işi yapan müteahhit firmaya ait iş makinesi kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.

Geçen yıl aralık ayında çalışmalara başlanan ve İscehisar'dan Yalvaç'a kadar uzanan 35 kilometrelik doğalgaz boru hattının döşenmesi işini üstlenen özel bir firmanın Körküler Köyü'ne kadar getirdiği çalışmalarına hafta sonu olması nedeniyle ara verildi. Firmanın paletli iş makinesi buradaki şantiyeye bırakılırken, firma yetkilileri de Afyonkarahisar'a gitti. Kısa süre park halindeki iş makinesinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığı haberi geldi. Olayı haber alıp gelen firma yetkilileri,durumu jandarmaya bildirdi.

Firma yetkililerinden Efendi Açıcı, "Pazar olması nedeniyle işe ara vererek makineleri de çalışma alanında kilitleyerek Afyonkarahisar'a gittik. Saat 16.30 sıralarında cep telefonumu arayanlar makinenin yandığını haber verdi. Olayla ilgili olarak jandarmaya bilgi verdik. Gerekli araştırmalar yapılıyor" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

xz

29 Kasım 2016 Salı 11:32

bu yalvaçtan hiç iyi haber gelmeyekmi pes doğrusu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR