19 Nisan 2024 Cuma

İş Makinesini Düz Kontak Yapıp Çalmışlar

İş Makinesini Düz Kontak Yapıp Çalmışlar

Isparta

Isparta'nın Gelendost Çaltı Sulama Projesini yapan firmayaait olan ve 3 gün önce kaybolan iş makinesi Sofular Mahallesinde terk edilmişvaziyette bulundu. İş Makinesini Düz Kontak Yapıp Çalmışlar DSİ adına Gelendost Çaltı Tokmacık Sulama Projesini yapanfirmaya ait iş makinesi kaybolduktan 3 gün sonra Sofular Mahallesi ÇaylakMevkiinde terk edilmiş durumda bulundu.

 DÜZ KONTAK YAPIP ÇALIŞTIRMIŞLAR

Şantiyenin bulunduğu Kurusarı köyünde mesai bitimisonrasında operatörü tarafından park edilen kazıcı ve yükleyici iş makinesiertesi sabah bulunamayınca Jandarma’ya kayıp ihbarı yapılmıştı. Çevrede genişçaplı bir araştırma başlatan Jandarma iş makinesini Sofular Mahallesinde buldu.Yapılan incelemede aracın düz kontak yapılarak çalıştırıldığı ve yaklaşık 15kilometrelik bir yolu kat ettikten sonra motorunun durduğu bir daha daçalıştırılamadığı tespit edildi.

 OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ PARMAK İZİ VE DELİL ARADI

Kepçenin bulunmasının ardından Jandarma geniş çaplı biraraştırma başlattı. İş makinesi üzerinde parmak izi ve delil arayan Olay Yeriİnceleme ekipleri bulduğu delillerden yola çıkarak olayın faillerini bulmayaçalışacak.

 

İZLER SALUR’DA KAYBOLUYORDU

Aracın çalındığı noktadan yola çıkarak iz süren JandarmaSalur Mahallesi yakınına kadar izi takip etti. Ancak bu noktadan sonra izlerkayboldu. Bir araca yüklenme ihtimali üzerinde durularak çevre il ve ilçelerehaber verilmişti. Ancak kepçenin şehir dışına çıkmadığı Sofular Mahallesindeterk edildiği bulunduktan sonra tespit edildi. Bulunan araç gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardındanşantiye sorumlularına teslim edildi.

 

Nurettin Arkan / Yalvaç/Çınaraltı !

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR