24 Nisan 2024 Çarşamba

İŞ-KUR YENİ YERİNE TAŞINDI

İŞ-KUR YENİ YERİNE TAŞINDI

Isparta

Uzun yıllardır SGK İl Müdürlüğü’nün 3 ve 4’üncü katında hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü, Davraz Mahallesi’nde yapımı sona eren yeni binasına taşındı.

İŞ-KUR’un, yeni binasında daha iyi hizmet vereceğin ibelirten İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, imkanlarımız daha iyi olacak dedi.

Yeni hizmet binasında vatandaşlara daha iyi sunabileceklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, şunları söyledi:“İŞKUR binamızı, sevinçle karşılıyoruz. Binamız tamamlandı ve taşınma işlemlerimiz gerçekleşti. Mevcut binamız birçok çalışma alanımıza uygun değildi. Engellilerimiz çıkamıyor, biz aşağıya inmek durumunda katıyoruz.Onlara hizmet vermekte güçlükler çekiyorduk. Biz gitgide büyüyen bir kurumuz.Binamız zemin katla birlikte 5 katlı. Genel Müdürlüğü’nün belirlediği projeye uygun olarak yapılmış olan bir bina. Dolayısıyla orada hem işsizleri güzel ortamda ağırlamış olacağız. Onlara daha geniş toplantı salonunda bilgi verme imkanına erişeceğiz. Eski binamıza iş arayanlar geldiği zaman belli bir odaya alıp eğitim verme imkanımız yoktu” dedi.

İş-Kur yeni binası Davraz İtfaiye Müdürlüğü arkasında hizmete açıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR