28 Mart 2024 Perşembe

İŞ ADAMI DERNEĞİ Mİ? HAYIR TOPLAMA KURUMU MU?

ISPARTA'da geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan MÜSİAD İl Temsilciliği hakkında skandal iddialar gün yüzüne çıkıyor.

Isparta

Açıldığı günden buyana SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu başta olmak üzere, SDÜ'yü kendilerine sponsor olarak kullandıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü.


SDÜ-MÜSİAD YAKINLAŞMASI NASIL BAŞLADI 


ISPARTA MÜSİAD'ın açılış programına Genel Başkanı Nail Opak'ın da katıldığı programda ilk skandal gözlerde kaçmadı. Açılış programının tüm ses tesisatı SDÜ'nün demirbaş malzemeleri ile yapıldı. Bir öğretim kurumunun eğitim-öğretimiçin alınan malzemelerinin iş adamları derneğinde kullanılması ne kadar doğru.

İkinci ve en önemli skandal ise manevi ayımız Ramazan'ı Şerif'te MÜSİAD'ın SDÜ kampusünde verdiği iftar yemeğinde patlak verdi. Ramazan ayında Başbakan'ın da canlı bağlantı ile katıldığı iftar yemeğinin tüm giderleri SDÜ tarafından karşılandığı iddia edildi.

MÜSİAD SDÜ'nün finans kuruluşlarından YBEM'le de yakınlaşmaya başladığı öğrenildi. YBEM'i SDÜ Rektörü İbicioğlu ile birlikte ziyaret eden MÜSİAD yetkilileri çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak finansörlerine destek verdikleri gözlerden kaçmadı.

Bi iddialardan sonra Türkiye genelinde bir çok başarılarelde etmiş güzide bir kuruluşun Isparta temsilciliği hakkında nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

alettin

15 Kasım 2014 Cumartesi 14:49

25 üyeli tırt bir dernek.ne yaptıklarını onlarda bilmiyorlar ama iş olsun

MUSIAD

15 Kasım 2014 Cumartesi 12:08

Sayın Özkutlu, dernek kurulmadan önce mütevazi bir yaşam sürerken, ne oldu da birden havalara girdi sanıyorsunuz? Yandaş olunca ya da yandaş görününce herşeyi çözerim hastalığı öyle bir sindi ki damarlarına ağzınız açık kalır. Adamlar, vekil listelerini biz hazırlayacağız diye dolaşıyor Isparta'da. Dertleri ne Isparta, ne de Isparta'ya yatırım, dertleri iktidar yandaşlığıyla cep doldurmak ama onların bir hesabı varsa, Allah'ın da var, unutmasınlar.

Ispartalı

14 Kasım 2014 Cuma 22:55

hükümet yetkililerini uyarıyorum Ak Partiye yakın gibi durup Akpartinin nimetlerinden maksimum ölçüde faydalanan bunlardır ancak iftira ve çamur atarak milletvekillerinin, ilbaşkanının ve il yönetiminin ve bazı ilçe başkanlarının ayağını kaydırıp parelel birşekilde yerlerine geçmek isteyenlerde bunlar. Sevsinler sizi yeni pareleller...

nedim

14 Kasım 2014 Cuma 17:59

ne ağlarsın benim siyahım buda gelir buda geçer ağlama

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR