25 Nisan 2024 Perşembe

İŞ ADAMI BEDRİ AYHAN İFADE VERDİ

İŞ ADAMI BEDRİ AYHAN İFADE VERDİ

Isparta

Sağlık sorunları nedeniyle oturarak savunma yapan tutuklu sanık iş adamı Bedri Ayhan ise sözlerine "İlk olarak darbeyi düşünen,yapan, düğmeye basan har kimse Allah onun belasını versin. Paralel devlet yapısı kurmak isteyen her kimse, kim terör örgütü kurduysa Allah onun belasını versin. Darbelerden en çok etkilenen kişi burada benim" şeklinde başladı.

Kendisine atfedilen mütevelli heyetinde üst düzey yöneticiliği kabul etmediğini belirten Ayhan, FETÖ'ye bağlı olduğu gerekçesiyle kapanan Altınbaşak Eğitim Kurumları'nın hisselerini 2000 yılında devrettiğini,söz konusu kurumun yöneticiliğini hiç yapmadığını öne sürdü.

Ayhan, "SDÜ’ye kendisinin onayı olmadan personel alınmadığı yönündeki" iddiaları ise kabul etmedi. FETÖ elebaşısı Gülen ile görüşmediğini iddia eden Ayhan, sağlık sorunları ve yaşlılığı nedeniyle tutukluğuna son verilmesini talep etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

17 Ağustos 2016 Çarşamba 20:17

Ispartadaki okulları ne zaman devrettin hadi verdin diyelim gelen paralar sana gelmiyo muydu fetoya bağlı olanları gelip ucuza kayıt etmediniz mi okula. Ulan senin onayın olmadan devlet kurumlarında işe girmek zormuş bilmeyen kaldımı bunu hem iş yaptırdığın sanaycilere kdvlerin yarısnı onlara yıkardın paralarını keseerdin trilyonluk adamsın haram zıkkım olsun

fikri

17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:13

bedri az delikanlı ol,itsoyu terör yuvasına sen ve yandaşların çevirdi ama lider sendin,bakmayın kaçıkoçun başkan olduğuna gerçek başkan bedriydi.

Baki yeşil

17 Ağustos 2016 Çarşamba 06:45

Bunların islam anlayışı bu işte,ne kadar kolay yalan söylüyorlar. Aslında birde yalan ifadeden dava açın bunlara mahkemeyi yanıltmak için yalancı şahitlik yapıyorlar birbirlerine. Kendim bile bunlardan daha fetoşçuymuşum haberim yok. Yavşaklığı böylesi görülmedi daha ne adamlar var bunlarla bağlantılı hepsi bilerek yaptılar çünkü bu hain yapılanma aileler yıktı,bu ülkenin en zeki çocuklarını heba etti,işgal devletlerine tekrar servis haritası çizdiği bu şerefsizler. Bize verin biz gebertelim.

artik

17 Ağustos 2016 Çarşamba 02:49

SDU ye kimin alinip alinmayacagina karar veriyormuş?! nasıl bir hak yemektir bu. beterr olun.

poşetci bedri

16 Ağustos 2016 Salı 23:52

ifadelerini okuyunca kendimden şüphelendim lan sanki bunlardan geriye kalan herkez fetö cü 15 sene öncesine kadar ford granada nın bagajında patates satar gibi poşet satıyodu şimdiki serveti dudak uçuklatır..o poşetleri kafalarına geçirip ... boğacaksın bunların hepsini

vatandaş abuzettin

16 Ağustos 2016 Salı 21:22

ettiklerini çekeceksin fettööcü., daha yanında ne fetöcüler vardır ?

Yalancısın

16 Ağustos 2016 Salı 20:23

Iyasta toplantı yapiyodunuz dedikodu yapiyodunuz aglardan bisenvarsin gerisi nerde acaba siragelmedi anlasilan

Iyas

16 Ağustos 2016 Salı 19:51

Iyas markette hala Bedri Ayhan denilen zatın poşetleri kullanılıyor Ayhan plastik basıyor ayıp be ayıp

Selma kahraman

16 Ağustos 2016 Salı 19:21

Hepsi yalancı . Ama fetö nün emri inkar edin diye şimdi hepsi ağız birliği yapıp inkar ediyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR