28 Mart 2024 Perşembe

İŞ ADAMI ALİ İHSAN ALTINOK İFADE VERDİ

İŞ ADAMI ALİ İHSAN ALTINOK İFADE VERDİ

Isparta

Isparta'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında haklarında dava açılan ve aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr.Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 52'si tutuklu 130 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşma, sanık sayısının fazlalığı nedeniyle adliyenin konferans salonunda görüldü.

Örgütün Isparta'daki mütevelli heyetinde üst düzey yönetici olduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık iş adamı Ali İhsan Altınok da,FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini kınadığını söyledi.Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Altınok, "Benim yıllardır bu yapı karşısında olduğumu Isparta kamuoyu bilir. Ben evlerde toplantılara katılmadım. Esnaflığım boyunca hiç ilişkim olmadı. Mütevellinin ne olduğunu da iddianameden öğrendim. Ben üç katlı yurt yaptırdım. 8 yıl önce bu yurdu hafız yetiştiren Mekke Eğitim Vakfına verdim. Bu yapının içinde olsam onlara verirdim” diye konuştu.

Altınok, yaşlılık ve sağlık sorunlarını nedeniyle tahliyesini istedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

17 Ağustos 2016 Çarşamba 20:23

İçeriye alınanlara bakıyorumda çoğu zengin altlarında milyarlık arabalar dükkanlar bankada paralar hep daha neler neler üstlerinde araziler evler gerçi korkunca çocuklarının üstüne yaptılar Akıl mantık alıyor mu hiç fakir kardeşlerimiz yok içlerinde hiç. En zengin cemaattir fetullah gülenin ki. Acımayın kimseye bitane dikili taşı yok bunların memlekte

dağlı

18 Ağustos 2016 Perşembe 18:21

altlarındaki milyarlık arabalar dükkanlar, bankada paralar üstlerindeki evler ve arazileri topladıkları himmet paralarından almşlar.Bu adamlara helal olsun, FETÖ'nün parasınıda yemişler.

mehmet

17 Ağustos 2016 Çarşamba 17:32

savda mustafa kemal soylunun evinde fetö şün atleti vardı herkes sırayla onu kokuyordu acaba ne yaptıki adi pislik

Korkusuz

16 Ağustos 2016 Salı 22:35

Paralelciler kandırdı tamam ya şuanda bizi okuyucular, yazıcılar, süleymancılar, menzilciler de kandırıyorsa ya merdanlara çıkıp reis seninleyiz diyenler paralelciler gibi bir anda düşman olurlarsa? Hatırlayın olimpiyatlarda bakanlarımız konuşmuştu ama onlar tuzak kurup evlerine para ve para kasası koyup devletin başına geçmekbistediler böyle oluşumlardan korunmak gerekmez mi sonuçta paralelciler de gezi parkı olaylarında Reise destek vermeye gitmediler mi şimdi de Reise karşılar lütfen dikkat e

memo

16 Ağustos 2016 Salı 19:20

mahkamedekiler kesin gülmüştür

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR