29 Mart 2024 Cuma

İRFAN BAKIR KARARINI VERDİ

İRFAN BAKIR KARARINI VERDİ

Isparta

Adı Isparta Belediye Başkanlığı için geçen eski Milletvekili İrfan Bakır’ın Yalvaç Belediye Başkanlığına aday olacağı iddia edildi.

İlçe Örgütünün yoğun ısrarları karşısında olumlu cevap verdiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KİMSE

04 Aralık 2018 Salı 14:58

ısparta il teşkilatı da dahil olmak üzere yalvaç ilçe teşkilatı irfan bakır vekilken neden arkasında durmadılar ilçe teşkilatı bina satın aldı açılışa muğla milletvekili geldi 3 yıldır dışladıkları irfan bey yerel seçimler yaklaşınca mı akıllarına gelmiş köylere bayramlaşmaya adam tek başına geliyordu teşkilat neredeydi ???

Yalvaçlı

16 Kasım 2018 Cuma 15:32

Saadet iyi parti chp ortak odayı olursa kesin kazanır. Yalvaç yıllarca hizmet etmiş köylüsü ile köylü kentlisi ile kentli olmayı başarmış özü sözü bir bi insan. Başarılar.

Yalvaç

16 Kasım 2018 Cuma 13:44

Olmaz Öyle şey Benim Bildiğim tanıdığım İrfan BAKIR Böyle bir şeyi kabul edeceğini zannetmiyorum. Çünkü Yalvaç'a hizmet edecek olsaydı 2014 yılında talih kuşu başına konmuştu Yalvaç'a hizmeti terk etti. MHP Yalvaç belediye başkanlığı için kapısını çalmıştı ha bugün ha yarın oyaladı. İyidir hoştur ama Yalvaç'ta kendisini ezdirecek kadarda akılsız değildir. Alacağı 500-600 oy ile irfan bakır kendisini ezdirmeyecektir. ben öyle düşünüyorum. Kendi fikrine saygı duyarım. Saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR