28 Mart 2024 Perşembe

İREM NUR AYVALI'YI KAYBETTİK

İREM NUR AYVALI'YI KAYBETTİK

Isparta

Aslen Burdurlu olan ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri tedavisi gören İrem Nur Ayvalı (19) hastalığa yenik düştü.

İrem Nur Ayvalı, 2018 yılı Temmuz ayında evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirilen İrem Nur, ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Bir süre sonra ağrıları artan İrem Nur, tekrar hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonunda aynı yıl Eylül ayında İrem Nur'a mide kanseri teşhisi konuldu.

SDÜ HASTANESİNDE MORAL PARTİSİ DÜZENLENMİŞTİ

2018 yılında yaklaşık 3,5 ay hastanede tedavi gören İrem Nur Ayvalı için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırma Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hastanede moral partisi düzenlemişti. Hastanenin toplantı salonunda buluşan öğrenciler, İrem Nur'un salona girmesiyle hep birlikte şarkılar söylemişti. Öğrenciler tarafından hazırlanan destek videoları da İrem Nur'a izletilmiş ve hayranı olduğu sanatçılar Yusuf Güney ve Haluk Levent de İrem Nur'a videolu mesajlarıyla destek vermişti.

Annesi Seval ve babası Tuncer Ayvalı ile şarkılar eşliğinde eğlenen İrem Nur ise sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduğunu anlatmıştı. İrem Nur, "Çok mutluyum, çok teşekkür ederim. Böyle bir şey beklemiyordum. En kötü günümde yanımda oldunuz. Çok sağ olun" diyerek hedefleri olduğunu, "Üstesinden geleceğim inşallah. İnşallah hepsini de yeneceğim, atlatacağım. Hepsi güçlü dursun, bizi kimse yenemez" diye konuşmuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gonca

15 Nisan 2020 Çarşamba 23:23

Banada geçen ay sonunda SDÜ de meme ca teşhisi konuldu.Poliklinikten aşağı kat girişimcilik bölümünden randevu almaya yönlendirdiler.3 gün sonraya gün verip arkamdan 1 saat sonra arayıp,coronavirus sebebiyle iptal edildi biz gerekirse sizi ararız deyip kapattılar.Sonuçta özel hastane və bir hafta içinde ameliyat oldum,kemoterapi devam ediyor.Allah düşürmesinde,eksikte etmesin.

ısparta

19 Şubat 2020 Çarşamba 12:01

duydunuzmu ilk muayinesinin ardından taburucu edildi diyorlar yani teşis koyamamışlar belki erken teşis konsa tedavi olacak kurtulacaktı hep böyle yapıyorlar hastaneler muayine edip gönderiyorlar

.

19 Şubat 2020 Çarşamba 10:55

temmuzda gelmiş tedavi edip göndermişsiniz. iki ay sonra geldiğinde kanser teşhisi koymuşsunuz. hani kanserde erken teşhis hayat kurtarıyordu. iki ay önce neden bilemediniz

selçuk

18 Şubat 2020 Salı 19:13

Tanrım kimseye evlat acısı verme.

ıspartalı öğretmen

18 Şubat 2020 Salı 13:54

ailesine sabırlar dilerim.Allah rahmet eylesin.Gözlerim doldu.

Meryem

18 Şubat 2020 Salı 13:20

Güzelim benim. Allah rahmet eylesin sana ailene sabırlar versin. Çok acı çok üzüldük

Serdar

18 Şubat 2020 Salı 12:28

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah

...

18 Şubat 2020 Salı 11:58

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR