19 Nisan 2024 Cuma

İNTİHAR GİRİŞİMİ Mİ?

ISPARTA’da 3 katlı bir apartın 2. katında mutfak tüpünün patlaması sonucunda çıkan yangında 38 yaşındaki R. G. ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Göbüş, hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre ise, tüpün gazının mahsus açıldığı ve sigara yakınca patlamanın meydana geldiği öğrenildi.

Isparta

Fatih Mahallesi 4553. sokakta bulunan bir özel apartta saat 22:30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkarken çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinegelen itfaiye ekipleri, patlama nedeniyle çıkan yangına müdahale ederken bir yandan da diğer dairelerde kalanlar tahliye edildi. Yangının ortasında kalan R. G. ise kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan  Göbüş Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda çeşitli bölgelerinde yanıklar olduğu öğrenildi.

Öte yandan 3 katlı apartın 2. Katında patlamanın meydana geldiği cephede duvarlar yıkıldı. Patlamanın sebebinin ise mutfak tüpünden sızan gazın olduğu öğrenildi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR