25 Nisan 2024 Perşembe

İNTİHAR ETTİ

İNTİHAR ETTİ

Isparta

ISPARTA'da üniversite öğrencisi Ertunç Ç. (20) kaldığı apart dairede ölü bulundu.

Şarkikaraağaç ilçe merkezindeki bir aparttaki dairede kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ertunç Ç.'den haber alınamaması üzerine, apart sahibinin eşi dün gece kontrol etmek için gencin odasına girdi. Ertunç Ç.'yi banyodaki demire, halat benzeri bir şeyle boynundan asılı halde bulan kadın, bağırarak yardım istedi. Sesleri duyan diğer aparttaki öğrenciler yardıma koştu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Yapılan incelemede Ertunç Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kız arkadaşıyla tartıştığı ve bu nedenle intihar ettiği değerlendirilen Ertunç Ç.'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için morga konuldu. Ertunç Ç.'nin cenazesinin Düzce'de toprağa verileceği belirtildi.

REKTÖRDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, olayın ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Rektör Diler mesajında, "Üniversitemiz Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ertunç Ç.'nin vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Öğrencimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Raşit Çotuk

21 Şubat 2020 Cuma 16:45

Halktan biri, boş yapma.

Halktan Biri

21 Şubat 2020 Cuma 12:59

Değerli Raşit kardeşim. Kimse ama hiç kimse bu gibi olaylara vukuu vermesine izin vermez velev ki mevcut yaşanmış olayı tek bir kişiye yüklenmesi son derece yanlış bir yaklaşım ve akl-ı selim bir durum değildir. Bu şekilde geride kalan yakınları, arkadaşlarını zan altında bırakmak sizce ne kadar etiktir. uygundur? Telaffuz edilen "yaşayan ölü" ibaresi hele hele hiç uygun bir yaklaşım olmamalı. Biliyoruz kimse kimseyi kaybetmek istemez, acımız hepimizin büyük ama elimizden hiç bir şey gelmiyor.

Raşit Çotuk

19 Şubat 2020 Çarşamba 21:21

Buna sebep olan kişinin vicdanı rahat mı bilmem ama emin ol senin için değil seni çok sevdiği için yaptı. Sadece sevdiği için. Amcaoğlunu defnettik ama emin ol senin gibi yaşayan ölü değil.

kapcıklara

18 Şubat 2020 Salı 10:56

yalancının taaaaa lafa bak kız arkadaşıyla tartışmışta insanlık gençlik ölüm secer oldu.. buna sebep olanllar ekonomi hayat umudun içine edenler onların kıçını yalayanlar bunu çarpıtıp haber yapanlar alayınıza gider. şerefsizler

dikkat!

17 Şubat 2020 Pazartesi 23:57

intihar etme ayrıntıları haberlerde kesinlikle yer almamalı! insanlara ölüm yolu öğretilmemeli! kime ne faydası var bu ayrıntıların!

esrazengin_7

17 Şubat 2020 Pazartesi 16:42

umudum umutsuz kaldım komlardayım dosya da yarım kaldı

Mavi ELİGUL

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:33

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz BİR KIZ İÇİN DEĞİLDİ.

Selda Kurt

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:32

Bi kız için değildi yalan yanlış şeyler yazmayın ya ne kadar kötüsünüz çocukda arkadaşımdı kızda ikisinde tanıyorum ayrılmamışlardı bile bilip bilmeden haber yapmayın !!!

Psklg

17 Şubat 2020 Pazartesi 10:40

Yapma Allah aşkına be kardeş.Bi kız mı var.Analar neler doğuruyor.Keşke takmasaydin.Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR