20 Nisan 2024 Cumartesi

İnsanlık ölmemiş, dedirten olay !

İnsanlık ölmemiş, dedirten olay !

Isparta

Isparta Özel Halk Otobüsleri Şoförlerinden Mehmet Vanlı,otobüste bulduğu yaklaşık 3 bin TL nakit parayı sahibine ulaştırarak, “İnsanlıkölmemiş” dedirtti.

Herkese örnek olacak davranış, Isparta’da yaşandı. IspartaÖzel Halk Otobüsleri Şoförlerinden Mehmet Vanlı, otobüste bulduğu yaklaşık 3bin TL nakit parayı sahibine ulaştırarak, “İnsanlık ölmemiş” dedirtti. Öncekigün akşam otobüs seferinin sonunda evine gitmek üzereyken koltukları kontroleden Otobüs Şoförü Vanlı, bir tiyatrocu bayana ait olduğu öğrenilen içi paradolu çantayı buldu. Çantayı açarak bayana ulaşmaya çalışan Vanlı, “Kartıniçinde bir kartvizit buldum. Bayanın bir yakını olabileceğini düşünerek o kişiyeulaştım. O kişi aracılığıyla emanetini bayana ulaştırdım. Dalgınlıkla unutmuş. Allah’taniçinde kartvizit çıktı. Yoksa çanta sahibine ulaşamayabilirdim. Allah herkeshelal para nasip etsin” dedi. Bir anlık dalgınlığı nedeniyle cüzdanını otobüsteunutan cüzdan sahibi bayan ise Halk Otobüs Şoförü Mehmet Vanlı’ya teşekkürederek, “Bu devirde böyle insanlar kalmış mı! İçinde kiram ve maaşım vardı.Allah razı o lsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Levent DOĞAN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

20 Şubat 2017 Pazartesi 08:13

HELAL OlSUN SANA MUSTAFA KARDEŞ TANIMAM SENI AMA TÜRKIYENIN DEN GIBI TEMIZ KALPLI INSANLARA IHTIYACI VAR. ALLAH RAZI OLSUN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR