25 Nisan 2024 Perşembe

İNSANLIĞI AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU

İNSANLIĞI AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU

Isparta

Isparta’da 4 kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak için duran profesör2 kişi tarafından darp edildi. Isparta’da kızlı – erkek dolaşan 4 kişi arasındabilinmeyen bir nedenle çıkan kavgayı ayırmak isteyen duyarlı vatandaş, olayakarışan 2erkek şahıs tarafından darp edildi.

 

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Salı akşamı meydanageldi.İddiaya göre, M.T. – B.G. isimli erkek şahıslar ile dolaşan G.Y. ve S.Y.isimli kız kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. TuranMahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, M.T. ve B.G. iki kız kardeşi darpetmeye başladı. Bu sırada aracıyla yoldan geçtiği esnada olayı gören SüleymanDemirel Üniversitesi Öğretim Üyesi olan M.Ö. isimli Profesör ise, aracınıdurdurarak olayı engellemek istedi. Bayanları darp eden M.T. ve B.G., bu kezM.Ö.’ye saldırarak şahsı hastanelik ettiler. Durumun haber verilmesi üzerineolay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı halde bulunan M.Ö. olay yerinegelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken,polisekipleri darp olayından sonra kaçan şahıslardan M.T.’yi kovalamaca sonucu yakaladı.Daha sonra olaya karıştığı öne sürülen ve yalnızca 1 gün kaçabilen B.G.’de dünpolis güçleri tarafından yakalandı. İlk gece M.T.’yi nezarette bekleten polis,olayın diğer faili B.G.’yi de geçtiğimiz gün gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerininardından adliyeye sevk edilen darp olayı faillerinden, B.G. çıkarıldığımahkemece tutuklanırken, M.T. isimli şahıs ise serbest kaldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Profesör Zihni

07 Kasım 2014 Cuma 22:27

aynı davranışı, milli eğitim çalışanı ünvanı sadece öğretmen bir kimse yapsaydı "öğretmeni darp ettiler" başlığı mı yazılacaktı? Yani bu takdire şayan davranışın profesörlükle bir ilgisi yok. SDÜ'de ne profesörler gördüm kazmalıkta üstüne yok ne profesörler gördüm insanlıkta üstüne yok. M.Ö. ye Allahtan acil şifalar dilerim.

HAMDİ

06 Kasım 2014 Perşembe 20:01

polis günlerce arasın yakalasın hakim bıraksın.madem bırakacaksın polisi neye koşturuyorsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR