25 Nisan 2024 Perşembe

İNŞALLAH HAVADA KALAN BİR PROJE OLMAZ

'Gülün merkezi biz olmalıyız'

Isparta

Isparta Belediyesi, kent nüfusunun gelir kaynağını artıracak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 'Gülün merkezi biz olmalıyız, gülü kaptırmamalıyız' diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, o büyük projeyi ilk kez açıkladı. Isparta'ya gül üretim, pazarlama, laboratuar ve akrilik merkezi kurulacak.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

23 Ekim 2014 Perşembe 23:29

Gardaş BU taraflı haberlerinizden bıktım artık. Bu ısparta sizin ne olduğunuzu görüyor. kendinize gelin ısparta hizmetinde kimden geldiğini biliyor. ha belki düzelmişlerdir diyorum giriyorum aynı tas aynı hamam yani . habercilik anlayısınız. sıfır. sıfır. sıfır.

ISPARTA SECMENI

23 Ekim 2014 Perşembe 09:31

HASAN ERSAL BEYEFENDI MAHALLELERE DÜKKAN YAPMAK KAMUNUN YANI BELEDIYENIN GÖREVI DEGILDIR ! TAMAMEN ÖZEL SEKTÖRÜN TERCIH MESELESIDIR ! NE IYAS NEDE MERKO VE DIGERLERININ BINALARINI BELEDIYE YAPMAKLA YÜKÜMLÜ DEGILDIR VE YAPMAMALIDIRDA ZATEN HALKIN PARASIYLA !

kartallar yüksek uçar

23 Ekim 2014 Perşembe 02:27

gülü seven ve gül yetiştiren adam yolun açık olsun.açılan güller Isparta koksun.Gülümüz dünyada 1.olsun

Hasan Ersal

22 Ekim 2014 Çarşamba 22:33

Işıkkent mahallesinde dükkan yok kardeşim dükkan.Ne A101 e ne Şok a,ne de Bim e kiralanacak bir dükkan bile yok.Berber bir tane,bir tane fırın,bir tane pideci,bir tane bakkal hadi başka bir dükkan açmaya kalkın bakalım kiralanacak yer var mı?O gökkubbe yi yapana kadar bir sosyal tesis gibi dükkanları olan bir yer yapılamazmıydı kocaman araziye.Kapalı pazaryeri olamazmıydı oraya.Gidin Vatan mahallesine kaçıncı A101 açıldıIşıkkentte bir şey yok.Yazık yazık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR