25 Nisan 2024 Perşembe

İNŞAAT RUHSATINI EN GEÇ 1 AYDA VERECEĞİZ

İNŞAAT RUHSATINI EN GEÇ 1 AYDA VERECEĞİZ

Isparta

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız. Sizinle yapılması gereken ne varsa bize görev verildiği sürece biz buradayız” diyerek odalarına kayıtlı 560 üyelerinin bulunduğunu kaydetti. Korkmaz, şehrin gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, oda temsilcileri ile birlikte şehrin daha düzgün bir imar ve daha güzel bir şekilde gelişmesi için işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti. Başdeğirmen, “Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Görev verildiği zaman değil, artık görevi kendimiz ortaya çıkarmamız gerekiyor. Eksiklikleri veya yapılması gerekenleri sizler gördükçe bizimle paylaşarak bunları da istişare ederek, daha iyi şekle getirmek için ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile yapmamız gerekiyor. Memleketimiz için yapılması gereken ne varsa bunları hep birlikte yapalım” görüşlerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ziya ziyanlı

16 Nisan 2019 Salı 10:46

Sayın başkan mensubu bulunduğunuz parti millette inşaat yapacak hal mi bıraktı artık kimse inşaat yapmaz bu zamlarla ülke bitik.ruhsatları çabuk verseniz ne olur vermezseniz ne olur.keşkee ziya kazansaydıda personel maaşları nasıl ödeyeceğini bir görseydik.

ıspartalı

16 Nisan 2019 Salı 10:34

başkanım belediye evlerinin temelini atmanı bekliyoz

Vatandaş

15 Nisan 2019 Pazartesi 20:27

Şu dakikadan sonra verseniz ne olur vermeseniz ne olur?Müteahitte yapacak vatandaşta alacak hal kalmadı.

sık civatalarını şükrü bey

15 Nisan 2019 Pazartesi 17:39

bu insanların hak ve hukunu yiyen, belediyenin parasını çarçur eden;görevinden ötürü kendisine avanta ve avantaj sağlayan ne kadar rondele varsa hepsinin civatalarını sıkıver şükrü bey

Deli Fişek

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:53

Yav boş boş konuşmayın. Herkez konuşur Ak Parti yapar. 10 senedir heykelden başka ne gördünüz memlekette? He birde bisiklet yo projesinden başka.

gariban

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:28

Sayın Başkanım bu şeref bey fen işleri müdüriyken işçilere çok çektirdi, sana Allah için yemin ediyorum işçilere nasıl bağırır ne laflar söylerdi, bu yüzden benim kaç tane tanıdığım şantiyede çalışan işçi oy vermedi Akpartiye, sakın ola o adamı belediyeye ****yın.

Kiracı

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:16

Yaptığınız çok güzel ama bide toplu konutda yapsanız dahada güzel olur

İspanyalı

15 Nisan 2019 Pazartesi 15:06

İskanlara da bir el atın çok yavaş yürüyor işlemler millet sıkıntı çekiyor yalancı müteahhitlere de bahane oluyor

Ispartalı

15 Nisan 2019 Pazartesi 11:57

Ulen ne biçim milletiz. Yok başkan yardımcısı turlucu tostcu bilmemne. İnsanları işiyle sıfatlandırmayı bi bırakın. Yapılacak işe bakar bu millet. Yorumu yapan yorumcu kimin adamısın onu yaz . Başkanım teşkilatın içindeki çürükleri ayıklayın. Ayrıca imar müdürü ve yardımcısı arkadaşlar zaman herşeyi çözer az bekleyin hallolcak hallolur diyip hiçbir sorunu çözemediniz vatandaşı oyaladınız vatandaş zamanla halletti sizi. ! Kökten çözdük problemi. Bakkalım olsa vermem bunlara işletsinler diye.

emekli

15 Nisan 2019 Pazartesi 09:09

sayın başkanım gönülden seven temızlık ve heryerı aynı sevıyede tutulsa osandık busandık deyıl ıspartanın heryerı ısparta beledıyesıne ayıt sızler esıt davranan birisiniz lütfen düşük olanyerlerı kazanmak bırlık beraberlık allah yardımcınız olsun

Vatandaş

15 Nisan 2019 Pazartesi 08:49

Sayın başkanım hayırlı olsun inşaallah.imar müdürlüğü ne idi öyle kral gibiydiler insanlara tepeden bakmalar. ACİL imar daki tüm personelde yenilik ve değişim istiyoruz.baskanim size GÜVENİYORUZ ve inanıyoruz başarılar

Güven

15 Nisan 2019 Pazartesi 08:26

Önceki dönemlerde kişisel veya siyasal sebepler yüzünden keyfi olumsuz nitelendirilen dilekçeleri, altı aydan önce çıkmayan ruhsatları biliyoruz. Böyle bir hizmet hepimizi fazlasıyla memnun eder. Teşekkür ederiz..

Memet

15 Nisan 2019 Pazartesi 06:29

Sayın başkan.1.ruhsat kontrolü herkese eşit olacak.mhp ne yaptı kendi adamına kontrol belediyeden diğerlerine gıcıklık.2.kontroller yapı denetim şirketiyle ahbab olmayacak. Çünkü devamlı yapı denetim firmasının bürosundan çıkmıyorlar.2.ordakilerin çoğunu değiştirin.alışmışlar nemalanmaya.3.binanın altı garaj olarak kalmalı ruhsatı aldımı adam ya apart yada ev yapıyor.kontrol edilsin. Ispartada nece evleri bölüp apart yaptılar.hep rezillik.

Ispartalı

15 Nisan 2019 Pazartesi 03:26

BAŞKAN YARDIMCISI TURŞUCU, ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TOSTCU, NE GÜZEL KADROLAŞMA YAPIYORSUNUZ BAŞKAN BEY HİÇ YAKIŞMAYAN BİR KADRO AKPLİLER SANMASIN Kİ KENDİ BAŞARILARI BU BAŞKANLIK SENİN ŞAHSINA VERİLDİ BİZİM OYLARIMIZI HEDER EDİP PİŞMAN ETME

Muallim

14 Nisan 2019 Pazar 23:25

Otogar tuvaleti facia,bı el atsanız

Emine

14 Nisan 2019 Pazar 23:23

Baskan bide fiyatlari dusurt nebu 200 den asagi ev yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR